wózek Przemek mi podrasuje w pracy

przytargałam tez kombinezon zimowy dla Lenki coccodrillo i chustę do noszenia

no i kuferek pamiątek Majeczki

dziś bedziemy oglądać

ja odłożyłam kilka rzeczy zeby dołozyć
też taki zrobiłam, pudełeczko stoi u Wiki w pokoju i dorzucam tam co chwilę jakieś pierdółki
u nas tak samo, je kanapkę, ale po kąpieli kaszka być musi. Wiki ząbki myje właśnie w kąpieli i rano po śniadaniu, ale to chyba bardziej chodzi o wyrobienie nawyku mycia zębów, szczególnie to wieczorne szorowanko ma charakter symboliczny, bo i tak później kaszę jea Maja nawet jak zje kolację to woła kaszkę![]()
ja tez kupiłam takie z górnej półki, ale tylko 3, cóż ładną zabawkę teraz mai każdy za ponad 20zł
to na pewnotylko smoczki nowe kupie i wysterylizuje
a teraz się może jeszcze bardziej przydać, bo mamy w końcu starsze dzieciaczki i wolne ręce się przydadząa wy kupujecie chusty?
powiem wam że mi sie przydała bardzo
u nas też dokłądnie tak samo, w kapieli zabki myjemy ale jeszcze kaszka jest
u nas tak samo, je kanapkę, ale po kąpieli kaszka być musi. Wiki ząbki myje właśnie w kąpieli i rano po śniadaniu, ale to chyba bardziej chodzi o wyrobienie nawyku mycia zębów, szczególnie to wieczorne szorowanko ma charakter symboliczny, bo i tak później kaszę je
Maja niektórych używa, niektórych nie...
ja tez kupiłam takie z górnej półki, ale tylko 3, cóż ładną zabawkę teraz ma![]()
my próbowaliśmy z canpola (właśnie ze względu na pojemność), z aventu też próbowaliśmy (też ma do 330 ml), ale Wiki nie chciała z nich pić, tylko lovi i koniec. Efekt jest taki, że robię jej 2 butle... wypiła łącznie 430 ml, więc i tak tamte firmy nie dały by radybo Majce tez wymieniam je tak srednio co pół roku, bo sie zdrapują, scieraja i odbarwiaja, domyć ich sie w pewnym momencie nie da, no ale kosztują bagatela 9zł chybaa jako jedyne mają pojemnosć 330ml
a Mjaka wsuwa 270-300ml kaszki
żarłok :P
mnie z kolei rażą nosidełka
a teraz się może jeszcze bardziej przydać, bo mamy w końcu starsze dzieciaczki i wolne ręce się przydadząja mam nosidełko, ale to dopiero od 4 miesiąca można stosować, co do chusty nie jestem przekonana
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot], Semrush [Bot] i 1 gość