Kocura Bura, ja z podobnych względów jak Ty nie myślę o chuście, w domu nie mam zamiaru nosić Syneczka, a na zewnątrz może być niewygodnie w cieplejszych ubraniach, jesienią to jeszcze, ale zima jak dla mnie odpada
pozostałe to kosmetyczne dodatki
to jest zwykle najfajniejsze
izabelllla123, ale pyszny obiad dziś miałaś
Ja już pisałam, że planuję piersią karmić 4 miesiące, maks 6 miesięcy, ale jak będzie to zobaczymy. Mam nadzieję tylko, że będzie mi szło nieco lepiej niż przy Tuście, ona była na mieszanym od 2-ego tygodnia życia, bo jakoś nie dawałam wiary w to, że mam pokarm i niestety miałam krwawiące i obolałe brodawki, co też nie nastrajało mnie pozytywnie...
Wika ma najzwyklejsze łóżeczko pod słońcem, bez żadnych ozdobień i szuflady, jakoś nie odczuwałam i nie odczuwam potrzeby jej posiadania. Nawet teraz nie wiem czy kupię jej z szufladą łóżko... muszę się zastanowić, bo teraz jednak pościel będzie większa
[ Dodano: 27-06-2011, 20:39 ]
maleństwo nadal się nie ujawniło

ale wstydzioszek
Dziewczyny czy was w ciąży też swędzi ciało?
mnie tylko brzuch
[ Dodano: 27-06-2011, 20:44 ]
Zapomniałam się pochwalić, że mamy imię dla Synka

Będzie Piotruś! Mąż przemyślał sprawę i stwierdził, że jednak zostajemy przy wcześniej wybranym imieniu. Cieszę się bardzo, bo mi żadne inne tak nie pasowało, no i Synuś będzie nosił imię po dziadku