Witam
lo matko, ale naklikalyscie

nie nadazalam czytac i tak nie pamietam co kto pisal, pamietam co nieco o czym pisalyscie
Losie te upaly mnie wykncza, nie mam sily chdzic, w domu skwar, na podworku skwar, a znow od jutra ochlodzenie i znow deszcze i burze

oj cos te lato nie bardzawe
A ja wczoraj tak sie caly dzien meczylam z tym szumem w uchu, dzis wstalam juz bez, ale ulga.
Ktoras z WAs pytala sie czy czesto tak mam, nie wlasnie nie czesto, zdarzylo mi sie to kilka razy, ale nie czesto, nie wiem w ogole od czego to, ale tylko jedno ucho, lewe. Dob rze jest znow slyszec
kwiatunio, szkoda, ze dzidzia nie chce sie ujawnic, moze bedziecie miec niespdzianke do samego porodu, a Ty masz jakies przeczucia?? Wygladasz bardzo ladnie, corcia ladna dziewczynka, ale podobna bardzo d Twojego meza
Rozmawialyscie o lozeczkach, my mamy po Erysiu te standardowe 60 x 120 posciel ten sam rozmiar i bylam zadowolona, tylko jakas nie bardzo fajna kolderke kupilam, bo jakas taka sztywna byla, a moze to i przez posciel tez. Materacyk gryka-kokos i bardzo polecam. A lozeczko mielismy takie tylko bez szuflady
izabella, pisalas, ze nie wiesz jaki rozmiar poscieli, ja chyba tym razem kupie ten wiekszy 70 x 130 czy jakos tak, a i tak z poczatku nie bede przykrywac koldra wiec nie bedzie potrzebna, na poczatek spiworek a na kolderke przyjdzie czas, kiedy dzidzia bedzie wieksza
inia , fajnie, ze wybraliscie juz imie
My tez juz mamy i ostatecznie juz tak zostaje, bedzie Alanek
Wczoraj bylismy na urodzinach, bylo nawet fajnie, ale taki upal, ze nie dalo sie wysiedziec. MAly spadl mi z drabinek, ma bdarta brode, ale tak nic wiecej sie nie stalo.
A dzis bylismy w przdszkolu na dniu probnym, malemu sie podobalo, bawil sie chetnie z dziecmi, ptem wszyscy byli na podworku. Takze zadwolona bylam i ja i Panie, ktre piekuja sie dziecmi. Erys pojdzie od 1 wrzesnia, bo we wrzesniu skonczy 3 lata.
[ Dodano: 28-06-2011, 21:26 ]
inia1985, ja tez te dwie znalazlam i ta druga bardziej mi sie podoba
izabella, rozmiar poscieli, o ktory mi chodzi to 100 x 135