Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lip 2011, 22:01

Dobrej nocki!
wzajemnie, dobranoc

Ja ogladam "Pamietniki wampirw" tez super film, a raczej serial

elibell
4000 - letni staruszek

04 lip 2011, 22:04

a tak wyglądałam ja na kilka dni przed porodem:)

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Pati a łóżko to sztuczna skóra co prawda ale solidne, wybieraliśmy między prawdziwą skórą co prawda tańsze nawet było od tego ale mniej solidne, inne części były byle jakie, a to stabilne, porządne deski ma:)

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lip 2011, 22:07

elibell, ale mialas maly brzuch :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: super wygladalas
Pati a łóżko to sztuczna skóra co prawda ale solidne
to dobrze, a czy prawdziwa czy nie nie wazne, aby bylo wygodne i wlasnie takie solidne :-)

[ Dodano: 04-07-2011, 22:19 ]
Znalazlam fotke brzunia na kompie 37 tydzien i 6 dzien
Obrazek

elibell
4000 - letni staruszek

04 lip 2011, 22:37

Pati85, też dużego nie miałaś:) kurde ale my piękne brzuchatki hahaha

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

04 lip 2011, 23:02

A mnie wzięło na wspominki. Mój brzusio na 2 dni przed urodzeniem Wiki:
http://www.naobcasach.pl/forum/viewtopi ... t=#5124456
Aaa jaka śliczna piłeczka.A ty piękna kobietka jesteś.
Jakie słodkie.Kurde ciuszki dla maleństwa sa takie śliczne i słodziutkie.
szkieletorek i jak po zakupach? :ico_oczko:
Udane bardzo. Byliśmy najpierw w starej galerii tam jest więcej chyba sklepów z ubraniami. Kupiłam spodenki , koszulkę i sukienkę taka do ziemi .Mąż tez koszule takie na sportowo po 19zł i koszulkę jakaś . I oczywiście body też kupiłam co pisałaś, tylko ze rozmiar 6-9 miesięcy.Nie było już mniejszych
A tak sobie myślę może byłabyś zainteresowana jakimiś ciuszkami po Zu?
A ty masz jakieś firmowe czy jakie ? Wiesz dużo już kupiłam ale są rzeczy których mi brakuje wiec może bym i była zainteresowana.

Co do porodu w Tarnowie to ciekawa jestem jak to było u ciebie z karmieniem piersią. Miałaś cc więc jest ciężej prawda?Bo pokarm pojawia się później . I co babki pomagały ci w przystawianiu ?Czy karmiły mała sztucznym nawet nie pytając.
Ja bardzo bym chciała karmić piersią ale boje się że będzie ciężko, one mi nie pomogą a będą małą karmić butla i to już w ogóle pies pogrzebany.
musze sie ogolic, bo jutro rano na 8 do ginka
ja golonko odwaliłam wczoraj, a do ginki jutro na 11 :-)
Może nie zarosłam bardzo od wczoraj :ico_oczko:
heheh jak by to któryś z panów czytał to by chyba padł ze śmiechu ;)
A wogóle to do urodzenia Zu to zawsze spaliśmy na golasa, przez te kilka lat :ico_oczko: Więc dopiero po jej urodzeniu zaczęłam kupować śpioszki dla mnie :ico_haha_01:
Ja tez cały czas śpię nago.Znaczy mam majteczki bo nie mieszkamy sami hehe
Ale pewno jak mała się urodzi i podrośnie to zacznie w piżamkach spać.

elibell ty tez połknęłaś piłeczkę.Kurcze wy wszystkie takie zgrabne babki jesteście .
A co do łóżka to jakie duże macie ? I ile zapłaciłaś ?Pochwal się.
My też mamy z skory co prawda nie prawdziwej ale do sypialni nie muszę mieć prawdziwej.Wystarczy ze w salonie taka jest.

elibell
4000 - letni staruszek

05 lip 2011, 06:47

A co do łóżka to jakie duże macie ? I ile zapłaciłaś ?Pochwal się.
na nasze rozmiar King size - 230x220 a daliśmy 230 funtów czyli jakieś 1035 zł, jeżeli funt po 4,50 stoi bo nawet nie wiem hahaha no i materac już mamy kupiliśmy wcześniej za jakieś 160 funtów czyli jakieś 720 zł.

Uciekam do pracki Laseczki, miłego dzionka wszystkim życzę:)

Awatar użytkownika
inia1985

05 lip 2011, 07:09

Hejka :-D

Dzięki dziewczyny, Wy też super brzuszki miałyście i tylko brzuszki miałyście, tak to laski :ico_brawa_01:

Pati85, widzę, że rozstępy pojawiły Ci się w tym samym miejscu co mi... a teraz masz już jakieś nowe? Bo ja póki co nie, ale to może lada moment wyjść, bo z Wiką też miałam jakoś w okolicach 8 miesiąca...

elibell, ale duże to łóżko :-D i nawet niedrogie :ico_brawa_01:

U nas pogoda jakby lepsza, ale niewiadomo jak długo, wczoraj rano też tak było... Wiki dziś zaserwowała pobudkę o 4:50, jeszcze się pokręciła w łóżeczku mrucząc do 5:30 i nie było rady, trzeba zacząć kolejny dzionek :ico_oczko:
Ostatnio zmieniony 05 lip 2011, 07:26 przez inia1985, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lip 2011, 07:10

Hej

a ja zaspalam,mam nadzieje, ze zdaze,wlasnie umylam wlosy,maly znow spal nie najlepiej i wzielam go d nas.
Najgorsze jest to, ze nasze auto sie popsulo i Przemek musi mnie zawiesc firmowym busem, oby maly sie obudzil, bo przeciez samego go w domu nie zostawimy :ico_olaboga:

Lece zaraz suszyc wloski i do teg gina trzeba bedzie sie zbierac,a tak mi sie nie chce, pospalabym jeszcze, a jaka glodna jestem, kiszki marsza mi graja :ico_olaboga:

elibell,no to macie normalnie krolewskie loze :-D :ico_brawa_01:

[ Dodano: 05-07-2011, 07:11 ]
Pati85, też dużego nie miałaś:)
no nie wiem, ale wydaje mi sie, ze mam teraz wiekszy niz z Erysiem, wczoraj porownywalam fotki :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 lip 2011, 08:50

Witam dziewczyny

Sliczne brzuszki miałyście :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Ja stawiam kolejnego :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: za tydzień 27 :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ja wczoraj pokupiłam parę drobiazgów i umówilam sie z facetem z allegro na piątek że wpadam do niego na hurtownię na zakupy. Któras z was o nim pisała r_p77. ze 4km ode mnie ma siedzibe firmy. Pojade do bankomatu i wypłacę kaskę i do boju dobrze ze z M. bo sama nie umioslabym tego wszytskiego, pokupie juz oliwki, szampony i inne bajery, wanienki, przewijaki itd. wiec pewnie sporo kasy u niego zostanie. :ico_szoking:

znów się nie wyspałam bo sąsiad z góry romont ma i od 6 wierci w scianach, jakby nie mógł zacząć o 9-10 :ico_zly:

[ Dodano: 05-07-2011, 08:51 ]
Lece zaraz suszyc wloski i do teg gina trzeba bedzie sie zbierac
to udanej wizyty i zdaj nam relację jak wrócisz

Awatar użytkownika
inia1985

05 lip 2011, 10:33

Pati85, daj znać jak po wizycie :-)

izabelllla123, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za kolejny tydzień i udanych zakupów :-)

Pogoda póki co ładna :-D byłyśmy już na spacerku, ale fajnie było. Wykosili łąkę (ona należy do właściciela mieszkania, które wynajmujemy), a na niej stoją takie słomiane wały (nie wiem jak to fachowo nazwać), ale Wiki miała radochę biegając po takiej przestrzeni i chowając się za tym :-D Popołudniu pójdziemy przez działki do cioci na kawę, mam nadzieję, że mąż też się z nami wybierze :ico_sorki:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”