dziekuje serdecznieizabelllla123, za kolejny tydzień i udanych zakupów
mi niestety rozstępy wyszły na bokach, wnerwia mnie jak je widzę, pomimo iz iliwka się smaruję rano i wieczorem, może dlatego że brzuszek mam dośc duży. Moja mama też miala troch rozstepów na bokach. A póki co walę boki niz kolo pępkaco do moich rozstepow, to wlasnie pozno mi sie pojawily, a teraz jak na razie nie mam, smaruje sie oliwka i fajnie natluszcza, oby sie nie pojawily
dzis tylko z allegro zamawiam w piatek dam upust kasie maqksymalny, no i musze zadzwonić co z meblamiizabella, no to udanych zakupow, oj kasy dzis wydasz
to świetnieAlanek ma sie dobrze, wszystko jest w jak najlepszym porzadku.
ja też mam taką nadzieję, te na boczkach mi w zupełności wystarcząina, co do moich rozstepow, to wlasnie pozno mi sie pojawily, a teraz jak na razie nie mam, smaruje sie oliwka i fajnie natluszcza, oby sie nie pojawily
popieramA póki co walę boki niz kolo pępka
Kocura bura i Kinga łódź mają już 8 okienko
zdrówkaMaja chora
trzymam kciuki żeby po porodzie wrócił do normalnościjak dalej tak sam to bede musiala miec operacje na to
ZAKUPY DLA DZIECKA I MAMYja własnie szukam listy co do szpitala potzrebowac będę dl siebie i dla dziecka
Łooo czyli że materac macie 200x220 ??na nasze rozmiar King size - 230x220 a daliśmy 230 funtów czyli jakieś 1035 zł, jeżeli funt po 4,50 stoi bo nawet nie wiem hahaha no i materac już mamy kupiliśmy wcześniej za jakieś 160 funtów czyli jakieś 720 zł.A co do łóżka to jakie duże macie ? I ile zapłaciłaś ?Pochwal się.
Mnie też sie wydaje że mam właśnie na bokach ale na razie takie bardzo delikatne.Smaruje się kremem Mustela na przemian z masłem kakaowym.mi niestety rozstępy wyszły na bokach, wnerwia mnie jak je widzę, pomimo iz iliwka się smaruję rano i wieczoremco do moich rozstepow, to wlasnie pozno mi sie pojawily, a teraz jak na razie nie mam, smaruje sie oliwka i fajnie natluszcza, oby sie nie pojawily
no to mądra położna, ja też karmiłam przez nakładki, bo inaczej ból był nie do zniesienia, ale to na dłuższą metę jest uciążliwe... a Wiki nie chciała już później samej piersiJa zaczęłam karmić przez te nakładki, ale znowu położna co przyszła do domu kazała je wyrzucić
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość