no nina ja tez uwazam ze kapiel w jeziorze to nie byl za dobry pomysl, ale jak masz spr jeziorko i nigdy sie niczego nie nabawilas to i tym razem pewnie nic wam nie bedzie..nie martw sie na zapas..
musze sie rozejrzec za tymi laktatorami
nie mam jeszcze łóżeczka. Kołyska wystarczy do 5miesięcy, a potem kupię łóżeczko.nina a procz kolyski masz normalne lozeczko?bo czytalam ze taka kolyska to gora 2-3 m-ce posluzy a potem juz jest niebezpieczna dla dzidzi
A co do laktatora to ja jeszcze nie kupowałam, bo koleżanka mi powiedziała, że nawet nie wiadomo czy uda mi się karmić
jestem jestem, katurlam sie powoli Na tym gorącu nawet wene do pisania straciłam. No ale jak zostałam wezwana do raportu - to trzeba sie grzecznie stawić Nic mnie nie bierze , chociaz juz drugi raz mnie boli w podbrzuszu z rana. Wstaje uradowana ze cos się zaczyna a tu po kibelkowaniu wszystko mija A ja juz bym tak bardzo chciała, wygladam jak zombi bez tego normalnego spania. A Ty jak ze spaniem Zirafka?A i Beti dzisiaj nie było! czyzby ją coś wzięło? Miała czekac na mnie
ha ja odsypiam nocki w dzień i tak to wygląda... dzisiaj miałam ta mozliwośc bo teściowie byli tak wspaniałomyslni, ze zabrali Kube do siebie do wieczora ... dobre i to ... więc po południu usnęłam tak na godzinkę i jest ok , ale strasznie pełna jakas jestem... co prawda najadałam się moreli bo takie pyszne sa , ale duzo już nie moge zjeść bo zaraz mnie kłóje w boku i jestem pełna a brzuch t nie worwk i już mi sie nie rozciągnie. Moija Maja malutko sie rusza bo pewnie nie ma już miejsca a brzuch mam taki twardy jak skała no i ogólenie do duszy moje samopoczucie.A ja juz bym tak bardzo chciała, wygladam jak zombi bez tego normalnego spania. A Ty jak ze spaniem Zirafka?
no z moich obserwacjio wynika, ze następna powinna być Beti a ja zaraz po niejciekawe która następna -
ja mam w czwatek wizyte i mam nadzieje, że mi powie: 7 cm rozwarcia, piorunem prosze do szpitala Cociaż kurcze, monsz ma w czwartek impreze firmowa i mówił, żebym w czwartek przypadkiem nie kombinowała, jutro mam wizyte u lekarza - ciekawe co powie
ja tez kimnełam w dzien, jak odprowadziłam mistrzunia do przedszkola, ale tylko tak z 30 min. I tez jestem jakas pełna, nadmuchana. Mały sie tak jakos leniwie rusza...więc po południu usnęłam tak na godzinkę i jest ok , ale strasznie pełna jakas jestem.
7 cm rozwarcia, piorunem prosze do szpitala
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość