Szalony dzień dzisiaj, zostawiliśmy Krzysia z moją mamą a sami ganialiśmy po mieście. Zamówiliśmy tort na chrzciny, kupiliśmy szatkę i świecę, trochę zakupów i na końcu u księdza i jest masakra

nie chce się zgodzić, żeby nasza koleżanka była chrzestną, bo jej mama nie przyjmuje księdza po kolendzie

jutro mój mąż jedzie po koleżankę, specjalnie przywiezie ją z Poznania na rozmowę do księdza i może ksiądz łaskawie się zgodzi, a jak nie, to będziemy w innym kościele próbować
Ania wystarczy, że raz opuszczę karmienie-podam modyfikowane, a swojego w tym czasie nie odciągnę i już mi się wszystko rozregulowuje
Koroneczka super, że masz tak dużo pokarmu
Motylek zdrówka dla Pawełka

a szczepiłaś go przeciwko rotawirusom? Dzisiaj nakarmiłam Krzysia z obu piersi i marudził, więc zrobiłam jeszcze MM, wypił 10ml i od razu zasnął

głupie 10ml a jednak mu tyle brakowało i wiem, że by nie usnął, gdyby nie dostał.
Murchinson ale asior z Twojego siostrzeńca

sama bym od niego te pomidory kupiła
Jutro szczepienie

Dzisiaj byłam zamówić szczepionki w aptece i Hexa kosztuje 260zł a Rotarix 350zł

na pneumokoki teraz jeszcze nie będziemy szczepić. Teraz sprawdziłam i w dozie zapłaciłabym sporo mniej za te szczepionki, ale obawiam się, że jak teraz zamówię, to na jutro nie będzie