Prawdziwy mały ludzik, to niech jeszcze masy nabiera

No i

Tylko w ciąży wizyty u ginekologa tak cieszą

dziekujePati85 swietnie wyglądasz![]()
:ico_brawa_01
dziekujePati brzusio ślicznylaseczka z brzuszkiem
![]()
wlasnie tez bedziemy malowac jeden pokoj na zielono-bezwy, ale firanka bedzie a autka, Erys juz duzy chlopczyk,a jak byl maly t tez wszystko bylo z kubusiem puchatkiempokój zmienił koncepcje z wrózkowego-różowego na zielono-beżowy z motywem Kubusia Puchatkajuz dzis w Nomi ogladałam nową firankę z kubusia puchatka
hehe, najwazniejsze, ze jest zdrowy, fajnie, ze bedziecie mieli synciakurcze dziewczyny naprawde sie ciesze, będziemy mieli synusia![]()
juz sie doczekać nie moge kiedy kupię nową pościel, ubranka niebieskie i strój piłkarski![]()
moj gin terminu z USG nie bierze pod uwage, bo zawsze bedzie inaczej, mowil, ze najprawdziwszy jest ten z OMa co do terminu porodu- orientacyjny wychodzi zazwyczaj wg ostatniej miesiaczkipotem usg pokazuje juz róznie
dokladnie , moj gin i polozna mowili to samo, ja mialam wywolywany,tydzien przed terminem bylam w szpitalu, nic na mego synka nie dzialalo, nie chcial mimo wywolywania nawet wyjsc, termin mialam na 17.09 a urodzilam 19.09pierworódki zazwyczaj rodzą po terminie niestety, jesli ciaza przebiega bez skurczy i pomocy środków hamujacych skurcze i skracanie szyjki oczywiscie
hehe, skad ja to znam, mi tez sie slab zrobilo, tyle, ze przy pobieraniu juz krwi, tak bylo mi slabo, ze az wymiotowalamMyślałam że tam umrę jak to wypiłam. Źle się czułam przez jakieś pół godz
iPati85 świetnie wyglądasz:)
musisz wejsc na ta stronke z tymi suwaczkami i tam jest po lewej stronie zmien kolor skory i wybierasz. Jak chcesz przeslij mi na PW kiedy mialas statnia miesiaczke i termin porodu to Ci zrobie i wysle na PW linka do suwaczkaMam pytanko jak mogę zmienić kolor mojego paska naróżowy??:D
hmm, z lekka powiedziawszy ja tez jestemnie wiem czemu ale cała waga paczki to 15kg:
ale Ty chcesz taki na zime czy jaki?? Ja mam welurkowy na pazdziernik, ale on jest chyba bez rekawiczek, ja zawsze skarpetki na raczki zakladalamdziewczyny który kobinezon lepszy welurowy ocieplany tyle że bez rękawiczek, czy polarowy z rekawiczkami.
chyba kupię polarowy. i tak dziecko do spiworka włoże i opatule w razie czego. Raczej tak na zime bym kupował no i na paxdziernik listopad jak będzie chłodny.ale Ty chcesz taki na zime czy jaki?? Ja mam welurkowy na pazdziernik, ale on jest chyba bez rekawiczek, ja zawsze skarpetki na raczki zakladalam A na zime mam taki cieply i juz raczki zakryte
izabellanie wiem czemu ale cała waga paczki to 15kg :
moje łóżeczko z szuflada i materacem miało mniejsza wagę bo tylko 12,7kg.no chyba, zobaczysz jak przyjdzie co tam sie znajduje
hehhe czasem tak bywa, ja czesto coś pisze a potem cos tam nacisnę i cały tekst mi znika, nic mnie chyba bardziej nie denrwujeJejku cos mi sie w poscie poprzednim namieszalo, chyba z 30 minut siedzialam i pprawialam, bo sama nie rozumialam jak czytalam
oj tak, ostatnio napisalam posta, poszlam nalac pic synkowi, a on siup szybko do laptopa i pokasowal mi wszystko, myslalam, ze mnie cos strzeli, musialam wszystko od nowa pisacpotem cos tam nacisnę i cały tekst mi znika, nic mnie chyba bardziej nie denrwuje
a pewno co masz sobie żałować, bez przesady taka zawartość alkoholu nie zaszkodzi (choć nie jedna na tym naszym forum już by tragedię robiła i nazwała Cię niedojrzałą)delektuję sie karmi, dziś tyle sie napracowałam ze mi sie nalezy
ale karmi jest bez bezalkoholowebez przesady taka zawartość alkoholu nie zaszkodzi
a czemu odwalilo, ja tez myje, ale robie przerwy, bo mam duze oknaI wiecie odwaliło mi okna na górze myję
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość