Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lip 2011, 18:05

izabelllla123, cudny ten Twój Człowieczek :-) :ico_brawa_01:
Prawdziwy mały ludzik, to niech jeszcze masy nabiera :ico_brawa_01:
No i :ico_brawa_01: za super wieści!
Tylko w ciąży wizyty u ginekologa tak cieszą :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 lip 2011, 18:07

Kocura Bura, dziękuję
Tylko w ciąży wizyty u ginekologa tak cieszą
ja kolejnej nie mogę się już doczekać, to lepsze niż czekanie na prezenty po choinką :-D

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lip 2011, 18:56

Hej dziewczyny

mialam dzis pracowity dzien, mialam isc d pracy, ale nie bylam, bo Przemek mial duz roboty, jutro ide.
Dzis sobie posprzatalam, lazienka az lsni, duzy pokoj tez , podlgi pomyte tylko jeszcze u malego musze przemyc.

Ucielismy sobie drzemke z synkiem, bylam taka nietomna, wstalismy o 17 :-)

izabella, super wiesci, sliczna corcia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Pati85 swietnie wyglądasz :ico_brawa_01: :ico_brawa_01::ico_brawa_01
dziekuje
Pati brzusio śliczny :ico_brawa_01: laseczka z brzuszkiem :ico_oczko:
dziekuje
pokój zmienił koncepcje z wrózkowego-różowego na zielono-beżowy z motywem Kubusia Puchatka :ico_brawa_01: juz dzis w Nomi ogladałam nową firankę z kubusia puchatka
wlasnie tez bedziemy malowac jeden pokoj na zielono-bezwy, ale firanka bedzie a autka, Erys juz duzy chlopczyk,a jak byl maly t tez wszystko bylo z kubusiem puchatkiem :-)

kurcze dziewczyny naprawde sie ciesze, będziemy mieli synusia :ico_brawa_01:
juz sie doczekać nie moge kiedy kupię nową pościel, ubranka niebieskie i strój piłkarski :-D
hehe, najwazniejsze, ze jest zdrowy, fajnie, ze bedziecie mieli syncia :ico_brawa_01:
a robienie zakupow, sama frajda :-D
a co do terminu porodu- orientacyjny wychodzi zazwyczaj wg ostatniej miesiaczki :ico_oczko: potem usg pokazuje juz róznie
moj gin terminu z USG nie bierze pod uwage, bo zawsze bedzie inaczej, mowil, ze najprawdziwszy jest ten z OM
pierworódki zazwyczaj rodzą po terminie niestety, jesli ciaza przebiega bez skurczy i pomocy środków hamujacych skurcze i skracanie szyjki oczywiscie
dokladnie , moj gin i polozna mowili to samo, ja mialam wywolywany,tydzien przed terminem bylam w szpitalu, nic na mego synka nie dzialalo, nie chcial mimo wywolywania nawet wyjsc, termin mialam na 17.09 a urodzilam 19.09
Myślałam że tam umrę jak to wypiłam. Źle się czułam przez jakieś pół godz
hehe, skad ja to znam, mi tez sie slab zrobilo, tyle, ze przy pobieraniu juz krwi, tak bylo mi slabo, ze az wymiotowalam
iPati85 świetnie wyglądasz:) :ico_brawa_01:

dziekuje
Mam pytanko jak mogę zmienić kolor mojego paska naróżowy??:D
musisz wejsc na ta stronke z tymi suwaczkami i tam jest po lewej stronie zmien kolor skory i wybierasz. Jak chcesz przeslij mi na PW kiedy mialas statnia miesiaczke i termin porodu to Ci zrobie i wysle na PW linka do suwaczka
nie wiem czemu ale cała waga paczki to 15kg :ico_szoking: :
hmm, z lekka powiedziawszy ja tez jestem :-D
dziewczyny który kobinezon lepszy welurowy ocieplany tyle że bez rękawiczek, czy polarowy z rekawiczkami.
ale Ty chcesz taki na zime czy jaki?? Ja mam welurkowy na pazdziernik, ale on jest chyba bez rekawiczek, ja zawsze skarpetki na raczki zakladalam :-) A na zime mam taki cieply i juz raczki zakryte

A polozna dzwonila, nie dala rady dzis przyjsc, miala dyzur i tyle porodow, ze ledwo wyrabialy sie :-D

Ale moj pust dlugi, normalnie jak list :-D
Ostatnio zmieniony 13 lip 2011, 19:22 przez Pati85, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 lip 2011, 19:13

ale Ty chcesz taki na zime czy jaki?? Ja mam welurkowy na pazdziernik, ale on jest chyba bez rekawiczek, ja zawsze skarpetki na raczki zakladalam A na zime mam taki cieply i juz raczki zakryte
chyba kupię polarowy. i tak dziecko do spiworka włoże i opatule w razie czego. Raczej tak na zime bym kupował no i na paxdziernik listopad jak będzie chłodny.

[ Dodano: 13-07-2011, 19:14 ]
izabellanie wiem czemu ale cała waga paczki to 15kg :

hmm, z lekka powiedziawszy ja tez jestem [/quote] chyba słonia w niej wysłala :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lip 2011, 19:24

chyba słonia w niej wysłala :ico_szoking:
no chyba, zobaczysz jak przyjdzie co tam sie znajduje :ico_oczko:

Jejku cos mi sie w poscie poprzednim namieszalo, chyba z 30 minut siedzialam i pprawialam, bo sama nie rozumialam jak czytalam :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 lip 2011, 19:28

no chyba, zobaczysz jak przyjdzie co tam sie znajduje
moje łóżeczko z szuflada i materacem miało mniejsza wagę bo tylko 12,7kg.
Jejku cos mi sie w poscie poprzednim namieszalo, chyba z 30 minut siedzialam i pprawialam, bo sama nie rozumialam jak czytalam
hehhe czasem tak bywa, ja czesto coś pisze a potem cos tam nacisnę i cały tekst mi znika, nic mnie chyba bardziej nie denrwuje :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lip 2011, 19:43

potem cos tam nacisnę i cały tekst mi znika, nic mnie chyba bardziej nie denrwuje :ico_olaboga:
oj tak, ostatnio napisalam posta, poszlam nalac pic synkowi, a on siup szybko do laptopa i pokasowal mi wszystko, myslalam, ze mnie cos strzeli, musialam wszystko od nowa pisac

izabella c do tego kombinezoniku to moj jest welurkowy,ale ocieplany, wydaje mi sie, ze jak kupisz polarkowy to wystarczy, a w listopadzie to i tak juz zimowy raczej bedziesz nakladac

[ Dodano: 13-07-2011, 19:44 ]
Ciekawe co sie dzieje z KINGA_LODZ dosc dlugo jej nie ma, nie zaglada :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lip 2011, 20:20

hej :ico_ciezarowka:

wpadam bo mam chwilunię lenistwa, Przemka ząb boli i poszedł po jakies tabletki, a jutro mamy oboje wizyty u dentysty :ico_haha_01:

delektuję sie karmi, dziś tyle sie napracowałam ze mi sie nalezy :-D
kupiłam pierwsze małe body mojemu synusiowi :ico_brawa_01: niebieskie, powstrzymać sie nie mogłam :-D

izabella wiesz co ja bym nie kupowała żadnego polarkowego kombinezonu
taki to ja na jesień mam, max do końca października go załozysz :ico_nienie: ja dla Majki kupiłam coccobello i polecam :ico_sorki: są cudowne wiadomo zę takie firmówki kosztują majątek bo nowy to koszt około 150zł
ale jak chcesz.... wstawie ci fotkę i za 50zł ci go mogę odsprzedać
to jest kombinezon zimowy, cudowny, w kolorze brudnego rózu :ico_oczko:
i bedzie ci rozmiarowo na pewno pasował na całą zimę
jak chcesz, bo i tak musze wystawic te rzeczy po majce na allegro :ico_noniewiem:
włąśnie sprawdziłam i jest tam podobny za minimum 55zł
ma kieszonkę na pasy wiec nadaje sie do stosowania w fotelikach samochodowych :ico_oczko:
mozna w nim dziecko zabrać do sklepu i tam bez budzenia rozpiać boczki zeby sie nie spociło, u nas zdał egzamin :ico_brawa_01:

elibell
4000 - letni staruszek

13 lip 2011, 20:32

hej wieczorowo, a tu nadal zakupy trwają:):):):)

kurde jak to jest, że to tylko ja nic nie kupuję dla dziecka? no ale wszystko mam, nie no kupiłam wózek podwójny:)

I wiecie odwaliło mi okna na górze myję, ciężko troszkę, bo w mojej sypialni spore okno a tylko jedna mała część się otwiera i nie mam jak umyć tej dużej części od zewnątrz:( a firma myjąca okna coś olewa mnie i kilkoro moich znajomych. Ale za to w mniejszym pokoiku umyłam całe już okienko, firany i zasłony właśnie się piorą, jedne się suszą a raczej wietrzą na ogrodzie bo słońca brak więc nie maja jak wyschnąć hihihi, jeszcze Elizki pokój i łazienka - mąż się wnerwi pewno, że robię tyle sama, bo to trzeba po krzesełkach pośmigać, ale trudno, ja nie lubię w miejscu siedzieć:)

a kombinezoniki mam różne i welurowe i polarowe (misiowy taki ale ciepły) i takie jeszcze jakieś ciepłe zimowe typowo, nawet nie wiem co za materiał, tak się na tym znam:) :ico_wstydzioch:
delektuję sie karmi, dziś tyle sie napracowałam ze mi sie nalezy :-D
a pewno co masz sobie żałować, bez przesady taka zawartość alkoholu nie zaszkodzi (choć nie jedna na tym naszym forum już by tragedię robiła i nazwała Cię niedojrzałą) :ico_puknij:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lip 2011, 20:43

bez przesady taka zawartość alkoholu nie zaszkodzi
ale karmi jest bez bezalkoholowe :ico_noniewiem: przeciez

[ Dodano: 13-07-2011, 20:47 ]
Widze, ze maly dzis ruch, dziewczyn nie ma wiec ide robic kolacyjke i pewnie spacku, jakas padnieta jestem dzis, trche roboty odwalilam
I wiecie odwaliło mi okna na górze myję
a czemu odwalilo, ja tez myje, ale robie przerwy, bo mam duze okna
Tez musze umyc, ale to jak przyjedziemy z PL, bo bedziemy malowac wszedzie wiec i tak trzeba bedzie myc

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”