aaaaNo i okazało się że pod serduszkiem noszę Borysa
kurcze ja chyba jeszcze więcej , a tak bym zjadłanawet nie kuśja tak uwielbiam KFC
a do najbiższego mam 50 km
ja mam wesele tydzień późniejnom i jeszcze 13.08 idziemy z R. na wesele mama nas wysyła a sama zajmie się Igimw sumie jedyna taka okazja bo później przy dwójce może być rożnie
ooo, dzieki Bogu ja nie ma zachcianek na takie jedzonkokurcze ja chyba jeszcze więcej , a tak bym zjadła
gratulacjeNo i okazało się że pod serduszkiem noszę Borysa
ja zamówiłam sobie i czekam na dniach ma być miałam brac rozmiar 38 ale pomierzyłam cycki no i była by na styk a tu jednak sporo czasu do tego 2 wesela wiec wziełam 40ale mi z dziećmi nikt nie zostanie ,wiec podejrzewam ,ze się tylko umęczęa do tego kompletnie nie mam się w co ubrać bo już żadna kiecka w cyckach mi się nie mieśc
ja penie na ostatnia chwile będę biegać i szukaćja zamówiłam sobie i czekam na dniach ma być miałam brac rozmiar 38 ale pomierzyłam cycki no i była by na styk a tu jednak sporo czasu do tego 2 wesela wiec wziełam 40
już ?i stawiam![]()
bo przeskoczyłam na 4 okienko
ale czas leci
![]()
ja mam w domu podobną ,tylko,ze z kokardka pod biustemJadzia, ja wzięłam taką
jak należysz do szczupłych mam to takmyślicie że mogłabym już czuć ruchy maluszka?? bo już któryś raz mi się zdarzyło że w dole brzucha poczułam takie przelewanie
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość