Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

19 lip 2011, 10:33

Kocura bo to właśnie tak jest jak już coś w głowie utkwi to nie można przestać o
tym myśleć :ico_puknij:
Ja miałam tak z tym ciśnieniem i za każdym razem później mnie przerażała wizyta u
położnej :ico_puknij:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lip 2011, 10:34

A wogóle to ja mam chyba święte dziecko- byli wczoraj z M. w gabinecie ze mną u doktorka, bo M. chciał wiedzieć co i jak. I ona tak siedziała u M. na kolanach przez te 45 min. Trochę jej się nudziło, bo ze dwa razy chciała wyjść, ale bawiła się zegarkiem M. i taką tabelką. No i cichutko w miarę. Tak że super. Doktorek powiedział,że jego 7latek by tyle nie wysiedział :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 lip 2011, 10:41

Kocura Bura, za szybko leci, jakby nie patrzeć lecimy wszytskie z górki.

Dziękuję dziewczyny za gratki.
Doktorek powiedział,że jego 7latek by tyle nie wysiedział
bo na prawdę grzeczna Zu była, czasem jak gdzies siedze i czekam widzę jak dzieciaki szaleją, płaczą pytaja a kiedy pójdziemy nie mogą nawet 3 minuty cicho posiedzieć. To tylko Ci pozazdrościć tak grzecznej córeczki :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

19 lip 2011, 10:41

Kocura to tylko pogratulować dzieciątka :ico_brawa_01:
Moja to w domu istny szatan, a jak gdzieś idziemy to siedzi grzecznie u tatusia na kolankach :-D

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lip 2011, 10:52

Moja to w domu istny szatan, a jak gdzieś idziemy to siedzi grzecznie u tatusia na kolankach
u mnie podobnie. Ale jak z nią wcześniej pogadam i nastawię to jest ok. Zreszta ona przeważnie musi się oswoić z nowym otoczeniem zanim zacznie brykać :ico_oczko:

marcz89
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

19 lip 2011, 13:00

"Anja"dokładnie przez j, bardzo nietypowe co???
jak Anja Rubik :ico_oczko: ładnie :-D

Jej matka chrzestna jest moim ginekologiem:D:D

[ Dodano: 19-07-2011, 13:06 ]
Poza tym stawiam :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: za kolejny tydzień :-D :-D
Już coraz bliżej :-D
ajj nie mogę się już doczekać:D

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

19 lip 2011, 13:10

Byłam dziś u innego diabetologa
I kurcze bądź tutaj mądry , każdy mówi inaczej.
Ja myślę że dla spokoju czasem jak masz możliwość sprawdzenia poziomu cukru to nie zaszkodzi a ty pewno będziesz spokojniejsza.Tylko ja nie wiem jakie są normy dla kobiet w ciąży bo to się chyba a różni od normalnej osoby.
Nie kaszle nie ma katarku nic tylko stan podgorączkowy
to tak jak Wiki w weekend, ponoć jakiś wirus panuje
No być może. Dziś w nocy miała nadal stan podgorączkowy ale mamusia dala jej czopka . A od rana nic nie ma temp i smak do jedzenia ma straszny. Zobaczymy jak się to rozwinie.
No i najlepsza pozycja na umywalce w łazience :ico_oczko:
heheh dobre dobre
Ja ostatnio na umywalkę byłam nim zaszłam w ciąże ale to po imprezie i ledwo co pamiętam , potem śmialiśmy się że umywalka coś się rusza po tej nocy hehe

Ja dziś skończyłam wcześniej prace. Teraz chwilkę się położę i po obiadku P nazrywa mi ogórków (mnie źle się schylać) i biorę się dalej za robienie ich.

Burza u nas była w nocy , waliło konkretnie .
Kocura a gdzie wy byliście w tym Zoo ?

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lip 2011, 13:48

Kocura a gdzie wy byliście w tym Zoo ?
w Krakowie, bo najbliżej.
ak masz możliwość sprawdzenia poziomu cukru to nie zaszkodzi a ty pewno będziesz spokojniejsza.
sprawdzam cały czas, bo mam glukometr i zapas pasków. Normy też znam.
aż tak? To ja chyba większość przespałam, bo tak przez sen coś kojarzę, że burza była.

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 lip 2011, 16:29

Marcz gratulacje za kolejny tydzień :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

u nas zaczyna krążyć burza może się ochłodzi, bo taka duchota że paść idzie. nawet nie mam ochoty jeść przy takim skwarze.

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

19 lip 2011, 17:15

aż tak? To ja chyba większość przespałam, bo tak przez sen coś kojarzę, że burza była.
hehe to dobry masz sen.No grzmoty były takie w oddali ale mocna , błyskało się strasznie.
Ja obudziłam się bo okno otwarte i powiedziałam tylko do P by powyłączał tv i inne oraz pozamykał okna i poszłam dalej spać. Tata mówił mi dziś że tak koło godz to trwało bo on zasnąć nigdy nie może w burze.
u nas zaczyna krążyć burza może się ochłodzi, bo taka duchota że paść idzie. nawet nie mam ochoty jeść przy takim skwarze.
U nas też coś od 15 albo i wcześniej ale spałam to nie wiem krąży i grzmi, teraz lekko pokropuje .Zobaczymy , widziałam u nas na straży pożarnej ogłoszenie o silnych burzach na dziś .
Ja po ostatnim poście poszłam spać.Spałam do 15 aż mnie mąż obudził na obiad i mimo upału zjadłam, głodna byłam ja wilk.Potem poszła,m do ogrodu urwałam 3 jabłka i na raz je wcięłam takie pyszne.
Teraz biorę się za ogórki .

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”