Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

22 lip 2011, 20:16

Wybaczcie, że nie doczytam co u Was, jutro nadrobię. Wpadłam tylko na chwilę. Miałam awarię internetu :ico_noniewiem: Melduję tylko, że żyję :ico_oczko:

Kinga_łódź, ale super fotka w podpisie :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 lip 2011, 20:31

Cześć, cześć!

My już w domeczku i prawie wysprzątane :ico_brawa_01:
Taki remoncik, nawet malutki ma jedną zaletę, sprząta się po nim dokładniutko, nawet tam, gdzie normalnie się nie zagląda, jak ja np. za sofę :-D

Kinia- cudna fotka!

szkieletorek ja bardzo żałuję,że nie mam wyboru, bo gdybym miała to nigdy sama bym się na cc nie zdecydowała :ico_noniewiem: I oczywiście, jak tylko lekarz pozwoli to próbuj!

Ja sama nie wiem, ile podpasek mam kupić :ico_olaboga:
Tych mega podkładów to chyba nie kupuję, tych Bella. W razie czego coś tam mają w szpitalu, a po tamtej cc to mało się lało.

Awatar użytkownika
inia1985

22 lip 2011, 20:34

jednak wzięłam się za czytanie :ico_oczko:

Elibell, ale starcie miałaś :ico_oczko: spokojnie, niech sobie piszą co chcą, no i co z tego, nie ma co się ekscytować. Nie przejmuj się tym co ktoś sobie tam myśli, nie warto

Co do SN czy CC, zdecydowanie SN :ico_sorki: CC to operacja i powinna być wykonywana tylko w ostateczności :ico_sorki:

Kinga_łódź, mi też tak szybko te podkłady szły, więc teraz sobie zrobiłam konkretny zapas, do szpitala wezmę 3 paczki, najwyżej mąż mi dowiezie.

A tak w ogóle to ja jestem kompletnie nieprzygotowana. Mam zamiar wkrótce się za wszystko wziąć :ico_sorki:

lilo, dzięki za dobre info od kwiatunio :ico_sorki:

[ Dodano: 22-07-2011, 20:36 ]
Kocura Bura, fajnie, że macie już za sobą ten remont :ico_sorki: u nas się odkłada w czasie, bo oczywiście czekamy na szafki, ale to norma :ico_oczko:

szkieletorek

22 lip 2011, 20:42

Kocura a jak tam Tarnów po tych ulewach i burzach ?Wiem że cie nie było ale może ktoś ci coś mówił?

Ja miałam prasować ale mam strasznego lenia. Siedzę na komp albo leże na sofie i wcinam , paluszki , jabłka, ciasteczka .
A mała od wczoraj nie wiem czy sie jakoś poplątała w brzuszku czy co ale z lewej strony strasznie mnie boli momentami. A kopie tak że mam wrażenie iz mi zaraz wyleci dołem.

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 lip 2011, 20:57

Kocura a jak tam Tarnów po tych ulewach i burzach ?
chyba bez większych strat. Tylko jak jechałam do mamy to był objazd, bo pod wiaduktem przy wyjeździe z miasta zawsze zalewa. A w Gromniku Biała wylała, duuużo wody :ico_olaboga:

Aaaaa.... właśnie dziękujemy za dobre wieści od Kwiatunio :ico_sorki:
Bardzo dobre wiadomości :ico_brawa_01:

[ Dodano: 22-07-2011, 20:59 ]
Wiecie,że u mnie zostało tak naprawdę 33 dni???
A torba wcale nie spakowana :ico_olaboga:
Koszule muszę uprać, te nowiutkie i te stare, od siostry i w sumie spakuję się :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 lip 2011, 21:05

o dobrze ,że do was zajrzałam i doczytałam o kwiatunio bo już się o nią martwiłam :ico_wstydzioch:

pozdrawiam wszystkie jesienne brzuchatki :ico_oczko: i trzymam kciuki oby wam wszytko już do końca w spokoju minęło :ico_sorki:

szkieletorek

22 lip 2011, 21:09

Wiecie,że u mnie zostało tak naprawdę 33 dni???
Matko kochana , no to bardzo mało.
Mam nadzieje że jak urodzisz to pojawisz sie na forum nim ja sie bede wybierać by mi opowiedzieć jak było i czego mam sobie nie dać wmawiać.

elibell
4000 - letni staruszek

22 lip 2011, 21:21

oj tak, ten czas ucieka nieubłaganie, ja już zaczynam nerwowa się robić, że też mało co gotowe, torba nie przygotowana, kołyska nie skręcona, pokój nie pomalowany, a sprzętu w nim tyle, że :ico_olaboga: pięc adapterów djejskich, jakieś śruby, eh szok dosłownie, musze meża pogonić w końcu bo mnie poród zastanie a nadal będzie jak jest.

Kosmetyki też nie kupione dla malucha oprócz balsamu i talku do pupki nie mam nic i 2 paczki pamperów ale małe paczki, szok.

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 lip 2011, 21:34

musze meża pogonić w końcu
hehe, jak mnie mój wkurzy to ja mu mówię,że jak tego nie sprzątnie to ja sobie z tym poradzę, czyli wawalę jak leci :ico_brawa_01:

szkieletorek, moja koleżanka w niedzielę urodziła syna na nowym szpitalu. Pierwszego rodziła na starym i z nowego jest dużo bardziej zadowolona.
No zobaczymy....

szkieletorek

22 lip 2011, 21:41

Czyli nowy to św.Łukasz .Bo ja troszkę się czasami gubię.

A dziś był u nas znajomy Pawła z pracy i tak gadaliśmy on nie wie że chodzę do Przybycienia i mówił że on odbierał porody jego zony choć ona nie chodziła do niego.Mówi że takiego lekarza nie spotkał, cały czas zaglądał do niej , pilnował mimo iż nie było komplikacji. Nic nie dostał w łapę .I bardzo go polecał.Mówię mu że on już nie pracuje w szpitalu.
Ze on nie mógłby być na te dni kiedy ja będę hehehe

A właśnie przy okazji dziewczyny bo chce iść do tego lekarza sprawdzić co z tymi moimi nogami - biodrami , tylko nie wiem jak taki lekarz się nazywa co się tym zajmuje.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”