spadlamznieba nie wdawaj się w nim w dyskusje.Wiesz dla mnie to troszkę dziecinne że niby kocha i zależy mu ale kurcze nie potrafi rzucić tam wszystkiego i przyjechać do domu tylko SMS-y pisze. Pakuj się skoro rodzice ci pomogą to już jest bardzo dużo.
Trzymam za was kciuki :)
Witam z ! Mój synalek obudził się dziś z trzema dużymi krostkami, takimi podobnymi do trądziku , i tak się zastanawiam, i wydaje mi się, ze to od kremu dyniowego z żółtkiem, bo mu przedwczoraj dawała, pewnie na żółtko jest uczulony
No dobra .Wróciłam Ale tylko na momencik P poszedł poukładać chłopakom prace ,to ja siup do Was Posprzątane już mam,obiadek potem P zrobi to jedyne co mi zostało to prasowanie i te nieszczęsne papiery.
Chyba jednak młoda pójdzie do pikola od poniedziałku bo dzisiaj po wysypce śladu nie ma
Ewelina0701 miło Ci się dzionek zapowiada
elibelljak pogoda dopisze to z ogródka przez cały dzień nie wyjdę
Tyle tylko,że teraz nas jakieś chmurki nawiedziły
póki kasa jest trzeba zrobić zakupy dla maluszka:)
udanych zakupów
Ja w pon jadę na duże zakupy spożywcze i już się trzęse na samą myśl ile kasy pójdzie
No i do fryzjera pójdę Porządek z czupryną trzeba zrobić
Ja pozmywałam w kuchni. Posegregowałam śmieci .Teraz zrobię sobie kawę i jak wypije to może się wezmę za coś hehe
Nie chce mi się strasznie .Z reszta jakoś od początku ciąży nie miałam zapału wielkiego.Najpierw osłabienie było i śpioch , ciągle bym spała.Potem jak spanie przeszło to doszły jakieś kłucia silne i bóle wiec dużo leżałam mało co chodziłam. Teraz upały albo na przemian z deszczem i znów śpiąca chodzę i słaba.
Dziewczyny chce kupić laptopa ale nie wiem na co patrzeć przy wyborze.
Może doradzicie coś.
To ma być nie do pracy ale do domowego użytku.By sobie coś tam poczytać w necie , coś pościągać może jakąś muzykę jeśli już.