ladybird23, -nie masz słabego pokarmu .. możesz go mieć za mało teraz - kryzys laktacyjny - mozesz teraz mieć - piersi zaraz sie przyzwyczają do większej produkcji - poczekaj z tydzień .. jak sie budzi co 2 godziny .. hmm - powinna tak co 3 - ale i tak jest nieżle - tak mi sie wydaje ...wiesz możesz wprowadzic butle jak nie chcesz karmic naturalnie dalej- ale jezeli chcesz pociagnac jeszcze - to sie trza przemęczyc - co pare tygodni- kiedy si ekryzys robi i dzieckoma skok w rozwoju - jakos tak to szło
Malinka - !!

jak tam choroba? a co sie działo? jak mała? jak sie funkcjonuje? opowiadaj? jak nocki i wogóle jak ty samopoczucie?? kiepskie?baby blus czy wrecz przeciwnie?ni i zdjecia !!
nina0226, - nie ruszaj sie - ja tez leze .. :-Dbylismy w pizza hut - zjadłam pizze , popiłam cola

, zjadłam ciastko czekoloadowe z lodami i nie ruszam sie

- fakt do wieczora juz nic nie jem .. i tak niemoge na noc jesc - bo mam mega zgage ... wiec zjdałam obiado kolacje o 16
Agus, - spokonjnie skurczy nie masz - wode nie leca - odpoczywaj
zirafka, - trzymam kciuki!!
a beti - ma mój num,er telefonu - i nic nie pisze - wiec moze nie???
moje chlopaki poszli raZem na rowery - pierwszy raz - wzieli psa i godzine ich nie było- mamusia lezała i pachniała

- i okozuje sie ze mój 4 latek dawał sobie całkiem rade

i pies nie ciagnie jak biegnie przy rowerze hyhhy -dobrze dobrze - wiem co juz z nimi robic jak bedzie trzeba chwile odpoczac