elibell
4000 - letni staruszek

24 lip 2011, 09:08

Doberek kobietki, stawiam :ico_tort: za 34 tydzień mój, jejuś coraz to bliżej jak dalej już:):):)

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lip 2011, 13:08

hej dziewczyny

wpadam od razu i daje znać ze żyje :ico_oczko:

pksem jechałam i było cudnie, klima, miałam tylko jedną torbę i wózek wiec Natalka pomogła mi sie zapakować do busa a na miejscu mnie chrzestny rozpakował :ico_oczko:

ogólnie podróz oki, wczoraj wieczorem odwiózł nie do domu kuzyn

wpadne później :ico_oczko: paaa

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lip 2011, 14:18

Cześć!

elibell, :ico_brawa_01: za kolejny tydzień :ico_brawa_01:
Ciekawe, kto tam w brzuszku ma te 34 tygodnie, hehe :ico_haha_01:

izuś_85, uff, to dobrze,że podróż Ci sprawnie minęła i w dobrych warunkach :ico_sorki:
A daleko to jechałaś, bo nie pamiętam, czy pisałaś....

szkieletorek jak po wizycie?

Zunek zasnął. A M. właśnie pojechał do Wieliczki, bo grają tam dziś na Dniach Miasta.
Ja kawkę piję i nie wiem, co by tu :ico_noniewiem:
Kupiłam fotelik do auta dla Zu, drugi będzie mieć :ico_wstydzioch: , bo nam się nie chce przekładać z auta do auta. Ale co tam, na razie to zbytek, ale dla Młodego będzie jak dorośnie.
No i dumam nad wózkiem, wiem, który chcę, jaki kolor, więc chyba zamówię, nie wiem na co czekam.

elibell
4000 - letni staruszek

24 lip 2011, 14:41

Kocura Bura, no to pewno, jak wiesz jaki chcesz to tylko cenowo popatrzeć i zamawiaj:):):)

Ja chyba już wszystko mam włacznie z prezentem dla Elizy od rodzeństwa:)tylko jeszcze musze zapakować.

już myslimy jak tu w sypialni swojej poprzestawiać by kołyskę rozłożyć - kurde jak eliza się urodziła to nie mieliśmy tv w sypialni to miejsca było sporo a teraz szafka, telewizot i duże łóżko - a do 6 miesiecy maluszek będzie z nami.

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lip 2011, 14:45

elibell, zamówiłam wózio :ico_brawa_01:
Ja chyba już wszystko mam włacznie z prezentem dla Elizy od rodzeństwa:)
hehe, to chyba była pierwsza rzecz jaką kupiłam :-D A co Elizka dostanie? Zuzia taką mysz w sukience, przytulankę z Ikei :ico_oczko:

elibell
4000 - letni staruszek

24 lip 2011, 15:11

a my już dawno kupilismy laptopa zabawkowego:) I teraz stwierdziliśmy, że na tyle jest już kumata, ze może go dostać;)

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 lip 2011, 19:26

No i dumam nad wózkiem, wiem, który chcę, jaki kolor, więc chyba zamówię, nie wiem na co czekam.
to jak wybierzesz już jakich pochwali sie od razu zdjątkiem.
kobietki, stawiam za 34 tydzień mój, jejuś coraz to bliżej jak dalej już:):):)
wielkie gratulacje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 24-07-2011, 19:27 ]
u nas cały dzień leje, bylismy z M. na strzelnicy myśliwskiej w Siemianowicach tak dla rozrywki, potem grill więc najadłam się szaszłyków. Teraz leżymy w łóżku i odpoczywamy :-D

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lip 2011, 20:16

to jak wybierzesz już jakich pochwali sie od razu zdjątkiem.
eee, no ja zupełnie nie umiem wklejać zdjęć teraz :ico_puknij:

Wózek HiTreec, firma Emjot, sprzedawca kajo29, za 1095 zł.

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

24 lip 2011, 20:37

no właśnie czy to nie pomyłka nastapiła??
Jutro mam wizytę u Gina więc znów zobaczymy małą.
chyba o poniedziałek Ci chodziło co???
Nie, nie nastąpiła pomyłka.Dziś czyli w niedziele miałam wizytę.
szkieletorek jak po wizycie?
A dobrze. Mała rośnie sobie .Ma już 1kg z groszami.Bardzo długie nóżki ma , gin ciągle mówi że cała mama będzie jeśli chodzi o wzrost , zresztą tatuś tez kurdupelek nie jest.
Pokazała dokładnie co ma między nóżkami i widzieliśmy w 3d więc raczej nie powinno być niespodzianki. Twarzyczki nie udało nam się zobaczyć w 3d bo się strasznie wtuliła i nie pokazała,ale za to stopki widziałam takie kochane.
Ułożona nadal w pozycji pośladkowej. Pytałam Gina o to dlaczego teraz nie pozwalają rodzic jak dziecko jest tak ułożone i mamy to już wytłumaczone dokładnie.
Badania które robiłam są w miarę ok. Ale cały czas muszę brać żelazo magnez i potas.
Mówiłam mu o tym że krew mi się puszcza czasem z nosa i kazał iść do laryngologa by mi to hmm no właśnie już nie pamiętam , ale coś tam ma mi zrobić by było już ok.
A właśnie do laryngologa tez potrzebuje skierowanie od rodzinnego ?
Kochana pewno jak już wiesz jaki chcesz to zamawiaj.Ja pewno za jakiś miesiąc zamówię.
Bardzo fajny wózek i tani w porównaniu do mojego.
Zuzia taką mysz w sukience, przytulankę z Ikei :ico_oczko:
hehe ja takie coś (jeśli dobrze myślę) tez kupiłam w Ikei jako przytulankę dla moje małej.Nie wiem czy od razu będzie to spełniać swoja rolę ale to był mój pierwszy zakup dla dzidzi.A cieszył mnie bardzo.

[ Dodano: 24-07-2011, 20:44 ]
Obrazek

To ja się pokaże.Znaczy brzuszek bo twarz mam brzydka .Wyszłam jak strach na wróble he.Jak kiedyś uda mi się normalne zdjęcie to się cała pokaże.
A taki mam brzuszek w 27 tyg ciąży.To jest dość spory bo akurat pojadłam jak bąk , tak to jest o wiele mniejszy

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lip 2011, 20:54

Witam wieczorową porą!

Zuzia zasypia, M. pewno niedługo będzie, więc na razie nie idę się kąpać.

szkieletorek, fajnie,że po wizycie ok :-)
A brzusio faktycznie niewielki, ale zgrabniutki. Zresztą jaki ma być, jak Ty taka szczuplutka. Zazdoszczę tych udek :-D Jezu, ja to mogę zapomnieć o spónicy krótszej niż po kolano.
A właśnie do laryngologa tez potrzebuje skierowanie od rodzinnego ?
obawiam się, że tak :ico_noniewiem:
Bardzo fajny wózek i tani w porównaniu do mojego.
a jaki Ty sobie wybrałaś?
W sumie nie ma co szaleć, pojeźdżi w nim niedługo i wskoczy w zwykła spacerówkę.
Ten fajny i lekki, testowałam w sklepie :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”