karina22
Beze mnie to forum nie istnieje!

27 lip 2011, 10:06

inia1985, u nas bedzie Oliwka chyba że płeć zmieniła od ostatniego usg :-D w piątek sie okaże :ico_haha_01:

Kocura Bura, ja też jeszcze nic nie poprałam, wszystko leży w workach i wanience,jak będzie ładny wekend to prać zaczynamy.

elibell, może mała twoja czuje ze coś się zmienia,w sensie ze będzie maleństwo i już robi się zazdrosna??U mnie córa pomału zazdrosna,a synek się cieszy nawet na usg chce z nami jechać i co chwila brzuszek całuje

elibell
4000 - letni staruszek

27 lip 2011, 10:29

karina22, może coś czuje, ale też brzucho całuje i głaszcze i mówi, że dzidzia tam.
Ze mną najwiecej czasu spędza to i mi fochy robi, tyle, że ja nie reaguje na to ale denerwuje sie.

karina22

27 lip 2011, 10:34

elibell, u mnie troszkę podobnie,ze mną maluchy spędzaja najwięcej czasu,tatę widza raz na jakiś czas (bo jesteśmy po rozwodzie)bardzo go kochają i to on jest w zasadzie tym od rozpieszczania a mama do wychowywania,wiec jak fochy to mamie robią :ico_haha_01: Czasem tez mi nerwy puszczają,ale potem przepraszam maluchy i tłumaczę dlaczego tak jest.

elibell
4000 - letni staruszek

27 lip 2011, 10:39

ja się staram na fochy nie reagować, chce niech płacze, tyle, że nerwy w środku mam że tak robi, ale to nie zawsze, dziś i ja mam gorszy dzień więc staram się w ogóle już nie reagować by nie wybuchnąć niepotrzebnie. Moja mała z tatą dużo spędza czasu ale wiadome, że inaczej przy mamie inaczej przy tacie się zachowuje.

karina22

27 lip 2011, 10:43

mnie to najbardziej nerwy puszczają jak idę z młodą do sklepu a ta po drodze zacznie fochy stroić,drzeć się ,kłaść się na środku ulicy a wtedy nie wiem za co się zabrać :ico_haha_01: bo na ręce nie dam rady jej wziąć prośby i błagania nie działają,już zdażało sie parę razy tak że musiałam dzwonić do jej taty żeby przyszedł mi pomóc dziecko zatargać do domu,całe szczęście że na tej samej ulicy mieszkamy.

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 lip 2011, 11:20

Witam moje drogie melduje że zyje i zaraz kogos zabiję. Skręciłam właśnie meble z M. i brakuje nam połowy prowadnic, srubek, srub, kołków i cholera wie czego z 3 komód nie ma ani jednej kompletnej. Pisałam już do tych ludzi i napisałam skargę na allegro.

Na razie mam cały dom zawalony częściami mebli bo nie da sie nawet sklecic jednego w całości. :ico_zly: mam juz dość całą noc nie spałam takie nerwy mnie wczoraj wzięły jak zaczęłam komplegować wszystko wg. instrukcji, zobaczymy co będzie jak nie to sprawa do sadu idzie. tylko nadal jestem bez mebli

marcz89
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

27 lip 2011, 11:25

Na razie mam cały dom zawalony częściami mebli bo nie da sie nawet sklecic jednego w całości. :ico_zly: mam juz dość całą noc nie spałam takie nerwy mnie wczoraj wzięły jak zaczęłam komplegować wszystko wg. instrukcji, zobaczymy co będzie jak nie to sprawa do sadu idzie. tylko nadal jestem bez mebli
powiem Ci , że naprawdę meeega nie przyjemna sytuacja.... Ja to bym chyba wyszła z siebie.. Warto wiedzieć, że jednak to allegro nie jest do końca takie suuper...
Cierpliwości życzę !!
ja też jeszcze nic nie poprałam, wszystko leży w workach i wanience,jak będzie ładny wekend to prać zaczynamy.
Ja już poprałam wszystko. Dzisiaj ostatnia tura mi do poprasowania została. Pogody nie ma suszę w domu, ale jak P. do pracy idzie to przynajmniej mam się czym zająć;p
Torba już spakowana też stoi. Teraz tylko czekam aż teściu będzie miał urlop bo się zaoferował że nam pomaluję i będę łóżeczko zwozić :D Doczekać się już nie mogę:D

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

27 lip 2011, 11:42

Kocura Bura, 2-3 dni i będziesz miała wszystko gotowe. Ciebie poród nie zaskoczy, więc spokojnie. Ja to wczoraj trochę się nakręciłam, bo na imieninach wszyscy mi mówili, że brzuch mam niżej... Wątpię bym miała rodzić wcześniej, ale jednak jakaś iskierka niepewności się pojawiła :ico_oczko:

elibell, moja Wiki też do pieca daje, oszaleć można. W ogóle ona ostatnio strasznie za smoczkiem, najchętniej chodziła by cały dzień, a jak jej nie dam, to drze się nawet 2 godz., aż zadyszki dostaje... :ico_olaboga: Nie mam odwagi zrezygnować z niego na dobre, a ograniczenie jest już chyba niemożliwe, bo ta moja diabliczka ma charakterek :ico_noniewiem: Już wyrzucała kotkom, pieskom, do pieca, do kosza, dawała dzidziusiowi itp., a po jakiś 30 min znów go chciała i nie ma tłumaczenia. Jeden WIELKI RYK :ico_placzek:

izabelllla123, ale historia z tymi meblami :ico_olaboga: no masakra jakaś!
Warto wiedzieć, że jednak to allegro nie jest do końca takie suuper...
nie ma się też co tak nastawiać, allegro to tylko portal, do d... moga być sprzedający, dlatego trzeba czytać komentarze, choć i to oczywiście nie jest gwarancją niczego. Ja póki co się nie nacięłam :ico_sorki:
Doczekać się już nie mogę:D
nie ma się co dziwić :-)

karina22, no to Cię córcia nieźle testuje :ico_noniewiem:

karina22

27 lip 2011, 11:47

jeju dziewczyny wy to juz takie uszykowane,torby popakowane a ja nic :ico_haha_01:

Z pakowaniem torby bede musiala jeszcze troszke poczekać,bo musi mi ją mój R. przywiezc ze swojego mieszkanka,do tego musze dokupic koszule,szlafrok podpaski i takie tam.Jakos niemoge tego wszystkiego ogarnac :ico_olaboga: ,bo jeszcze młodego do zerówki uszykowac musze ,takze zakupy nas czekają bo on z ubran powyrastał ech....

inia1985, oj testuje testuje,ale co my bysmy bez tych naszych maluchów zrobiły :-D

elibell
4000 - letni staruszek

27 lip 2011, 11:53

izabelllla123, współczuję z tymi meblami, ale masz akcję, też bym miała chęć kogoś zabić, choć i bez tego dziś mam taki nastrój i humor, że lepiej bez kija do mnie nie podchodzic, jejuś jak się nie wyspie kilka nocy z rzedu to jestem straszna:(

inia no masakra z tymi dziewczynami naszymi co? Jakies opetanie w tym wieku mają chyba, moja co prawda już ok ale na jak długo???? Chciałabym coś porobić ale nie mogę a to bieganie bo siku a to coś jej daj bo chce się bawić grrrrr Głupie wiem, ale dzis mnie wyprowadza z równowagi na maksa

karina22, łoj masakra jakaś na ulicy afery robi, moja tez próbowała już ale na szczęście pod domem, położyła się płasko i lezy i wyje a ja nic stałam czekałam az jej przejdzie!!

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”