Koroneczka wysyłam na pw przepis

Ania to czekamy na Ciebie

Hi,hi,hi,bo ja mam w domu klony. Mati ma tylko mój nosek-kartofelek i kształt uszu. Kolor włosów też miał mój ale już się zmieniają i jaśnieją więc pewnie blondynek po tatusiu będzie.Murchinson, Twoi faceci identyczni niemalże![]()
Właściwie to robi się sama i szczególnie trudna nie jest. Ja nie dostałam nigdzie jabłek więc jutro pójdę na rynek i zrobię.szarlotka jeszcze lekko ciepła, ale nie mogłam się opanować i już kawałek zżarłampyszna jest
![]()
Ze względu na uczulenie na mleko podajemy ryżową. Dziś dostał bez smaku ale ma jeszcze malinową, bananową i owoce leśne. Rozrabia się je w mm. Ta dzisiejsza mu smakowała, zobaczymy jak będzie z pozostałymi. Nie dałam mu całej porcji bo bałam się o jego brzuszek więc D stwierdził że dokończy-od razu go uprzedziłam, że wysoko kaloryczna i brzuchol rośnie szybko od tego, zrezygnował.Murchinson a jaką kaszkę robisz Mateuszkowi?
Mój jakieś 15kg od ślubu ma więcejKoroneczka no ja nic nie chcę mówić, ale mój mąż od ślubu przytył 30kg
Daj znać jak wyszło, ja dziś mam zamiar szarlotkę zrobić- mąż się zdziwija obiad mam od wczoraj i chyba zrobie nowe ciasto z tego bloga
U mnie też, staram się gotować na jeden-dwa dni ale jak wyjdzie więcej a nam się tego nie chce jeść to do zamrażalnika. Mięsko z zupki to mój D najczęściej wyjada. Podaj mi przepis na tę brokułową bo kiedyś robiłam ale coś chyba w tym przepisie miałam nie tak bo nie za dobra była....u mnie nic się nie marnuje), ziemniaczki i sałatę ze śmietaną! Mam jeszcze zupkę brokułową.
Bardzo chętnie!Patrycja do nas nie przyjedzie bo późno wyjadą od siebie. Może odwiedzą nas w drodze powrotnej a jak nie to spotkamy się wszystkie razem.
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość