Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 lip 2011, 19:43

No chyba perypeti z allegro mam za soba, dostałam maila od sprzedajacego że producent miał dzis wyslać brakujące elementy, zobaczymy co bedzie i czy faktycznie wszytsko dojedzie. jednak postraszenie sądem chyba dało efekt.

U nas sie rozpadało po południu jak nie wiem i znów zimno, dzis dla odstresowania kupiłam jeszcze dla Oliwki kilka drobiazgów i dorzuciałam do sterty.
odnośnie poscieli ja pokupiłam u tej kobietki my-baby-love[/b i po praniu bawełna jest spoko.

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 lip 2011, 19:54

Hej!
No chyba perypeti z allegro mam za soba
oby :ico_sorki: bo już wystarczy Ci stresów.

A my jednak musieliśmy kupić nowy telewizor, w tamtym kineskop padł, widać wszystko ma swój termin przydatności :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

28 lip 2011, 20:40

:-D zacznę od tego, że u nas SUKCES na pełnej linii :-D Wiki w ciągu dnia tylko 2 razy upomniała się o smoka i szybko odpuściła, wprawdzie drzemki w ciągu dnia nie miała, ale nie marudziła i była wesoła. A teraz zasnęła jak dawniej, czyli od razu po kąpieli :ico_brawa_01: bez płaczu, kręcenia się, zupełnie sama :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Ale się cieszę :-D

izuś_85, gratuluję udanej nocy :ico_brawa_01: Dzielna Maja :-D

elibell, za nockę bez pampka :ico_brawa_01: super, jeszcze niedawno pisałaś, że Elizka na dywan sika, a tu proszę, tak się wszystko zmieniło :ico_brawa_01: No i brawa za postępy w mówieniu, u nas na razie z tym średnio, ale jeszcze ma czas

Pati85, dziękuję za urodzinowe życzenia :-) Szkoda, że ta pościel jest średniej jakości :ico_noniewiem: a faktycznie trochę kosztowała
oby :ico_sorki: trzymam kciuki za to, by wszystko doszło :ico_sorki:
w tamtym kineskop padł
:ico_noniewiem: czyli nieprzewidziany wydatek przed Wami :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 lip 2011, 21:57

ta w paseczki??? :ico_szoking:
dokladnie ta, tak dokladnie jej nie ogladalam, bo nie chcialam wywracac, bo musimy ja do Niemiec zabrac,ale w niedziele juz bede w domku wiec Ci dokladnie napisze, ale na pierwszy rzut oka jakos nie zrobila na mnie wrazenia, chraniacz wyglada ok

pierwsza noc tez mineła cudnie :-D i bezproblemowo :ico_brawa_01:
no to gratulacje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
dostałam maila od sprzedajacego że producent miał dzis wyslać brakujące elementy,
oby doszly :ico_sorki:
musieliśmy kupić nowy telewizor
oj szkoda, ze mieliscie nieplanowany wydatek
u nas SUKCES na pełnej linii :-D
no to gratulujemy rowniez :ico_brawa_01:
Szkoda, że ta pościel jest średniej jakości :ico_noniewiem:
no mi tez szkoda, bo wydawala sie taka fajna, ale na pierwszy rzut oka, nie usatysfakcjonowala mnie, ale jak wroce to ja dokladnie pomacam i sie kaze czy jest ok

elibell, rowniez gratuluje postepow z nocnikowaniem, musialam gdzies przeoczyc

elibell
4000 - letni staruszek

28 lip 2011, 22:02

i tego Ci zyczę i oby te cześci doszły szybciutko i byś już mogła spokojnie zrobić porządki:)
zacznę od tego, że u nas SUKCES na pełnej linii
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: wiem co czujesz, każdy taki sukces jest wielką przeogromną radością, ja też nie ukrywam, że jestem strasznie uradowana moją małą nocnikową córeczką:)

Dziś druga noc bez pampka, ciekawe jak tym razem się uda:)

Kocura bura no nie miał kiedy się popsuć tylko teraz jak i tak wydatków nie mało. Współczucia.

[ Dodano: 28-07-2011, 22:04 ]
elibell, rowniez gratuluje postepow z nocnikowaniem, musialam gdzies przeoczyc
a dziękuję dziękuję, chyba już moge dziękować bez zapeszania, bo to już tydzień mija:)

Pati jak rozpakujesz już w domku pościel cąłkiem daj znaka, kurde a ona taka śliczna na zdjęciach była, mam nadzieję, że okaże się jednak fajna:)

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 lip 2011, 22:09

Pati jak rozpakujesz już w domku pościel cąłkiem daj znaka, kurde a ona taka śliczna na zdjęciach była, mam nadzieję, że okaże się jednak fajna:)
dam dam, oby sie okazalo, ze jest dobra. Nie chce teraz wyciagac jej z teg opakowania, bo jest jakies male, a wszystko jest tak ladnie zapakowane wiec pewnie nie wcisnelabym jej tam z powrotem

Pisalyscie cos na temat spania- ja nie wysypiam sie juz od dawna, zle spie, budze sie w nocy, a teraz i maly nie chce spac u rodzicow dlugo, codziennie wstaje po 6 gora 7 i jamusze z nim bo placze, dzis byl wyjatek,spalismy do 8.30 :ico_szoking:

Ide chyba sie klasc, bo juz ledwo siedze na czterech literach

elibell
4000 - letni staruszek

28 lip 2011, 22:26

Pati85, ze spaniem mam to samo, ja nie wiem kiedy noc przespałam, może po 3h śpie i to z przerwami, a mała tez wstaje wcześnie niestety, a ja nerwowa sie robię przez to bo ile można bez snu wytrzymać???

Jutro mam położną, własnie tłumaczyłam sobie kilka medycznych zwrotów, bo chce o kilka spraw zapytać. Mam nadzieje, że się coś dowiem konkretnego a nie znów do rodzinnego mnie odeśle.

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

29 lip 2011, 07:13

Hejka :ico_kawa:

Nocka ok, choć Wiki przebudziła się ok. 3, ja spanikowana do niej poszłam, a nie było tak źle :-) płakała i się wierzgała, jakoś udało mi się koło niej położyć i przytulić, przypomniałam jej, że dyduś jest zepsuty i po tym od razu się uspokoiła i ... usnęła :ico_szoking: Zuch dziewczyna :-D Dziś spała do 6, także pobudka jak zwykle. Dziś mama z siostrą do nas przyjeżdżają :-)
a dziękuję dziękuję, chyba już moge dziękować bez zapeszania, bo to już tydzień mija:)
he he, u nas dopiero 3 dzień się zaczyna, więc nie będę zapeszać :ico_oczko: ale póki co idzie na prawdę dobrze :-D
jamusze z nim bo placze
:ico_noniewiem: biedny, jeszcze trochę i będzie w swoim łóżeczku spał :-)

elibell, trzymam kciuki byś od położnej uzyskała wszystkie info :ico_sorki: daj znać jak po wizycie

Miłego dnia Wam życzę :-)

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 lip 2011, 07:44

Cześć!

Ja nie narzekam na spanko, tylko dziś jakoś źle było. Ale to chyba po moim obżarstwie, bo naszło mnie wczoraj na kiełbasę wiejską, tak mi zapachniała,że musiałam, no rozumiecie :ico_wstydzioch: :-D I chyba mi ciężko było na brzucsiu.
Więc pobudkę o 7 miałam, a Zu śpi- my to się zgrać nie możemy teraz. Na początku wakacji spanko było do 8.30, a teraz każda inaczej :ico_haha_01:

inia1985, :ico_brawa_01: dla Wiki, oby tak dalej!

Pati85, szkoda tej pościelki :ico_noniewiem: Mnie się też strasznie podobała. Może nie będzie tak źle. Wypierzesz, wyprasujesz i będzie miękka i pachnąca :-)

elibell, pisz jak po położnej!!!

A u mnie z rana :ico_tort: dla Was! 35 tydzień i 26 dni tralalala.... :-)

elibell
4000 - letni staruszek

29 lip 2011, 09:04

A u mnie z rana dla Was! 35 tydzień i 26 dni tralalala....
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

dam znaka jak u położnej dam:):):)

druga nocka udana, choć lekko majteczki mokre mała miała, ale łóżko suchutkie, więc nie wiem o co biega:)

inia super, że udana noc bez smoka:):):)

wstałam przed 6 z młodą, ale taka zmordowana, że aż zła i mąż do niej wstał a ja jeszcze pokimałam. Zaraz się szykuję do położnej:)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”