Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 lip 2011, 22:44

karina22, spokojnie, spokojnie, a może ona źle zobaczyła? Wiesz jak to jest.
Martwiłyśmy się o kwiatunio i jest wszystko dobrze. Wierzę,że i u Was jest dobrze :-)

karina22
Beze mnie to forum nie istnieje!

30 lip 2011, 07:28

elibel w nereczkah ma jakies zastoje płynów,w sensie tak jakby sie nie wysiusiała,lekarz mówi że może od nospy która łykam całą ciążę.

Kocura Bura, niestety faktycznie tą pępowinę widać,dwa razy ma owiniętą wokół szyi.

Ja sie prawie tam poryczałam,ale gin mnie uspokaja,że może sie jeszcze wyplątać bo pępowinka luzno jest.Kazała podłożyć cos pod nogi łóżka,że jak bede spala malutka troche sie cofnie i bedzie miala wiecej miejsca do manewrowania

elibell
4000 - letni staruszek

30 lip 2011, 09:05

Doberek Kangureczki:)

karina22, to trzymam mocno kciuki by było dobrze, i by mała się wyplątała z pępowinki czym prędzej. I z tymi płynmi w nerkach by sie unormowało

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

30 lip 2011, 09:10

elibel w nereczkah ma jakies zastoje płynów,w sensie tak jakby sie nie wysiusiała,lekarz mówi że może od nospy która łykam całą ciążę.
Oj nie wiem czy to może mieć jakiś wpływ.Miałam znajoma która od początku do samego końca łykała no-spe i to kilka dziennie bo miała straszne bóle i mały nie miał z nerkami problemu.
Stosuj rady lekarza i musi być dobrze , nie bierzemy inne opcji i koniec kropka.
Choć zdaje sobie sprawę ze sama pewno tez bym bardzo sie bała i stresowała.

Ja właśnie wcinam śniadanko i zaraz biorę się do pracy .
P mimo że ma wolne dziś to już dawno go nie ma bo jak zwykle przy truskawkach jest cały rok prawie roboty dużo. Ale obiecał że będzie wcześniej i może pojedziemy na jakieś zakupy.

elibell
4000 - letni staruszek

30 lip 2011, 09:17

szkieletorek, hejka, jak się czujesz???

Ja nie mam planów na dziś, sprzątać nie mam po co, póki mąż malowania nie zakończy, dlatego myślę by iść do sklepu spacerkiem, może popatrzę jeszcze na jakieś adidaski dla Elizki na jesień już. Na obiadek dziś pizza więc też nie za wiele roboty mam no i myślę o cieście jakimś, bo w poniedziałek mam urodzinki:) Choć ja nie świętuje już urodzin od kilku lat.

szkieletorek

30 lip 2011, 09:20

szkieletorek, hejka, jak się czujesz???
No jakoś na razie zapału nie mam do pracy .Pogoda u nas do kitu, pada tak lekko i szarawo strasznie.A tyle prania wczoraj porobiłam i znów będzie kisło.
A tak to czuje się raczej ok. Skurcze mimo leków mnie łapią ale mąz mnie masuje więc jest git.

A twój humor lepszy troszkę ?Bo ostatnio coś pisałaś że nerwowa jesteś z niewyspania.
w poniedziałek mam urodzinki:)
Ooo
My tez w poniedziałek mamy swoje święto.

karina22

30 lip 2011, 09:41

szkieletorek, tez nie słyszałam żeby nospa jakoś wpływała na płód w zasadzie prawie każdy gin ją przypisuje,ale cóż co gin to inna opinia.

My też dziś planujemy zakupy na poprawe nastroju,choć patrząc na tą pogodę odechciewa mi sie.

elibell, to ile wiosenek kończysz?? :-D

Mój R pojechał do fryzjera i na swoje mieszkanko,po rzeczy i kabelek do telefonu,to jak wróci wkleje fotke mojego pultaska :-D niewiedziałam że maleństwo w brzuszku może być takie okrągłę :-D

elibell
4000 - letni staruszek

30 lip 2011, 09:54

A twój humor lepszy troszkę ?Bo ostatnio coś pisałaś że nerwowa jesteś z niewyspania.
dziś mi lepiej bo mała dała pospać do 8:) dziękuję, że pytasz:)
elibell, to ile wiosenek kończysz??
30:)

karina22

30 lip 2011, 10:03

elibell, równa 30 :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: to najlepszy wiek jak dla kobiety :ico_brawa_01: mnie jeszcze 3 wiosenek do 30 brakuje,ale bliżej nim dalej :ico_brawa_01:

szkieletorek

30 lip 2011, 10:20

Elibell to ładne okrągłe urodzinki :)

Ja pozmywałam w kuchni. Zrobiłam kawkę, dopije i biorę się ostro do pracy.Bo skoro taka bee pogoda to na podwórku nic nie będziemy robić więc szybko się ogarnę i weekend.

Kobietki czy wy tez tak macie że jednego dnia dzieciątko w brzuszku szaleje tak iż wydaje się że rozwali brzuch, a drugiego jest spokojne i mało co się rusza?
Moja na początku tyg przez jakieś 2-3 dni to potwornie szalała.A od 2 dni znów cisza.Znaczy rusza się ale bardzo delikatnie czuć.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”