Ja przy Norbim właśnie mieszałam sobie mąkę ziemniaczaną z talkiem. I też kąpałam go jednego dnia w krochmalu, drugiego w rumianku.. ale to jak miał właśnie jakieś zmiany skórne. Pomagało.A na odparzenia dobra jest też mąka ziemniaczana, uśmierza ból i swędzenie.
Nina, a ile przytyłaś w końcu? Bo tam masz +10 i ciekawa jestem czy już więcej czy tylko tyle..
Ja się ostatnio ważyłam to miałam 16kg na plusie. Przed ciążą ważyłam 50kg i w ogóle każdy mi mówi, że u mnie to chyba tylko brzuch tyle nabrał bo nic nie przytyłam i bardzo ładnie wyglądam

Spróbuję.. po porodzie niby czasu będzie mniej, ale zawsze to jakieś wsparciecleo no witaj dawno dawno cie nie bylo..popraw sie

Ja dzisiaj ciężką noc miałam.. brzuch mnie bolał trochę.. ale to tak jak przy okresie i nie jakieś skurcze tylko taki ciągły ból był.. i przez to się stresowałam bo mój Rafał na nocki pracuje i akurat w pracy był.. dojazd ma kiepski i jeszcze nie mamy za bardzo z kim Norbiego zostawić także ogólnie dużo się nastresowałam, że może tej nocy zacznę rodzić. A teraz jeszcze nie czuję ruchów małego od jakiegoś czasu choć próbowałam go tam szturchać lekko, łaskotać brzuch.. nie wiem.. idę się zająć jakąś robotą i nie myśleć o tym to może sam da znać o sobie. Może to już takie jego wyciszenie przed porodem.. nie wiem