A kiedy go przewijasz? Bo mi Alanek czasem robi po jednym cycu i trzeba przewinąć, a potem robi zaraz po drugim cycu heh i znowu do przewijania i czasem jest tak, że jeszcze się rozbudza jak go przewijam i wtedy już cycy brakuje trzeciej
Jak zrobi w czasie jedzenia to przewijam w przerwie miedzy jednym cycem a drugim.. Czasami jak 5 min polezy to wszystko z siebie wyrzuca a czasami jak w czasie drugiego cyca sie zalatwi to klade go zeby mocniej przysnal i jak najdelikatniej zmieniam zeby sie nie rozbudzil :)
A jeszcze mam pytanie ile wasze dzieci jedzą z cycków, bo mój razem z dwóch plus odbeknięcie i przewinięcie to wszystko może trwać nawet półtorej godziny, u was też tak jest?
Oli je 30-40 min, wczoraj byla u mnie polozna i pytala jak dlugo trwa karmienie i powiedziala ze jakby trwalo godzine - poltora to wtedy mozna sie martwic wiec moze lepiej zapytaj swojej poloznej czy jak je tak dlugo to czy wszystko jest ok?
Ale i tak nie zetnę na krótko, bo mój mąż bardzo walczy o to, żebym miała długie.
Hehehe moj maz tez walczyl zebym miala dlugie, bo ja zawsze do ramion sie scinam a teraz mam duuzo dluzsze i w nocy non stop jak mnie przytula to mnie za nie gdzies ciagnie czy cos i juz sam powiedzial ze mnie ogoli na lyso
A tak wczesniej marudzil zebym zapuszczala.. Wiec jak znajde chwile to tez sie wybieram do fryzjera i do ramion, a co! tak mi najwygodniej
ktos z zebem?? - wspołczuje ... ja wyrwała 2 zeby w ciazy .
Ja tez 2 w ciazy a 4 ogolem..
6 i 7 z obu stron, po prostu mi sie polamaly.. Dobrze ze z tylu to tego nie widac. Masakra, tyle ze w ciazy dentysta darmowy
ale podałam mu własnie ta wit k + D i prężył sie , marudził
Ja nie podaje mojemu nic poza cyckiem i kropelkami na kolki od czasu do czasu a tez wlasnie od kilku dni jest tak, ze caly sie wygina i prezy, i czasami tak nagle zgina caly, ze nozki i raczki do siebie, jakby chcial pierdnac ale nie mogl
Nie wiem jak mu pomoc, bo nie wiem co jest kurcze nie tak..? Ktoras tez tak ma?