tak z Polskiczy jakas apteka internetowa to sprowadza bo rozumiem ze to polski szampon??
Jej Magda, bądź dzielna nie wiem, co Ci poradzić.. może spróbuj Małego przegłodzić i wtedy spróbowaćno i dałam mu kaszke i wszystko wyzygał ???????????????????????? i nie wiem ,dół mam straszny
tez sie nad tym zastanawialam ....bo maly je cyca ...ale to jest tak duzy chlopak i tak mu smakuje ...ze az milo patrzec....widac juz byl gotowyzeby wprowadzac posilki nie przedzej niz w 5-6 miesiacu
mnie natom,iast moja mama iciotka stresuja ze maly grubasek....,ja sie zastanawiam czy mój wogóle jakieś policzki grubasne bedzie mial jak twój
wow, zazdroszczę.... ja jestem straszny śpioch, więc pobudka codziennie o 7 rano to dla mnie koszmar ;)i spi do 10 rano
ja jej podnosze minimalnie glowke do gory, bo zauwazylam, ze jej tak fajnie...A sadzacie dzieciaki?? Bo mój to najchętniej by siedział, ale boje się, czy mu to nie zaszkodzi
Marcelina ma bardzo wrazliwa skore i tez nie wiem czym ja smarowac, bo sama oliwka nic nie dajeA znacie jakąś dobrą maść na suchą skórę?? Bo Wituś ma na stópkach na zewnętrznej stronie w zgięciach strasznie suchą skórę, smaruje mu 2 razy dziennie Atoperalem, ale to nie pomaga za bardzo.. Ta skórka jest aż taka szorstka i zaczerwieniona.
na szczescie coraz lepiej co tydzien jezdzimy na rehabilitacje...a Sejana stopki Marcelinki jak???bo tez mialas cwieczenia/masaze...?
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości