to chyba tego samego włocha ogladamy on mnie codziennie katuje dzisiaj pizze robił zwykłe,z grilla i na slodko ,on prowadzi też taki program "Słodki biznes" to co on robi za słodkości to dech w piersi zapiera a nazywa się Buddy Valastro i oglądam go na TLCnaoglądałam się programu kulinarnego gdzie jakiś włoch gotuje i takie pyszności robi że normalnie człowiek momentalnie się głodny robi
Jak na moje to byłoby świetnie ja często zaglądam na pierwszą stronę czy coś się u nas pozmieniało wiecie na razie jestem na szarym końcu i tak was podpatrujeA to jak będziecie chciały, można pozmieniać, można inne zrobić, można dopisać, która na dziecko jakiej płci czeka Jak chcecie.
zmówiłyśmy siepewnie Badi Valastro na TLC
to mu zdrówka życzę ,co by cię męczyć przestał ,ale ja mam tak samo mój jak chory to jest gorszy niż dzieckoprzez te duże chore dziecko na nic czasu nie mam
mówisz i masz -już trzymamJutro mam wizytę, nie wiem czy jutro zajrzę bo mam masakrycznie dużo roboty więc znowu proszę o kciuki i dobre myśli żeby wszystko było dobrze
Ika,po wizycie na 80% dam znać,chyba że będę tak padnięta że od razu pójdę spać, bo mam zamiar jeszcze jechać na małe zakupymówisz i masz -już trzymamfajnie by było jakbyś dała radę wejść choć na chwilkę zdać relację jak po wizycie
Kurcze, a ja nie mam tego kanału,kiedyś mieliśmy ale zrezygnowaliśmy,szkodaOglądałam te ciąże z zaskoczenia i jestem w szoku, że takie coś może mieć miejsce
Może paseczek, a pod spodem rózowym kolorem (jesli dziewczynka oczywiście ) że czeka na córeczkę i kiedyś tam się dopisze jak będzie miała na imię, i podobnie z chłopcemTo musicie mi powiedzieć, co mam zmienić.
No rozumiem że można przeoczyć objawy ,ale co z brakiem miesiączki ,ja też miałam zanik jednak wiedziałam od razu po prostu to czułam ,tak samo ruchy no przecież dziecko się rusza jak można nie czuć tych czasami silnych kopniaków ,albo jak po jedzeniu maleństwo skopie ci żołądekOglądałam te ciąże z zaskoczenia i jestem w szoku, że takie coś może mieć miejsce
no i super ja mam wizytę za tydzień już się doczekać nie mogęIka,po wizycie na 80% dam znać
mój to nawet zaczął oglądaćOglądałam te ciąże z zaskoczenia i jestem w szoku, że takie coś może mieć miejsce
mój to przynajmniej świadomy swojej upierdliwości jestJadzia, ja zawsze mowie, że chory chłop gorszy niż dzieckoMój to przy byle katarze jest umierający
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość