ale ja juz tez o tym mysle juz chyba od tyg ze trzeba by chlopa zaspokoic w koncu...dzis sobie nawet zel nawilzajacy z pobudzajaca guarana kupilam

no ja też się tego najbardziej boję. Boshe jak ja nie chce być znowu w ciąży!!! Wcześniej też nie planowaliśmy naszego szkraba, ale trochę mało uważaliśmy, albo nawet wcale hehe. Ale teraz jak już wiem, że jesteśmy oboje tacy płodni to nie ma mowy na ryzyko. Tym bardziej, że nie jestem stworzona do porodówa ja szczerze mam stracha, nie przed bolem, bo na pewno bedzie bolec na poczatku, ale przedbo co mi zostalo..tylko gumka
i stres
Boshe jak ja nie chce być znowu w ciąży!!!
ja własnie wróciłam z zakupów, bo usilnie szukałam prezentu dla kolegi Dominika. W weekend ma urodziny... ale do rzeczy hahah - otóż z przykrością stwierdzam, że mój kręgosłup w ogóle nie zakumał jeszcze, że juz nic nie dźwiga i po godzinie łażenia boli mnie jak nie wiem. Ale za to miło sie łazi po sklepach bez ogromnej kulki z przodu! Widziałam z daleka sąsiadke w 9-tym miesiącu i jedyne co mi przyszło do głowy to: współczujęZa to strasznie mnie boli kręgosłup
ja tez nie mam jakiś strasznych bólów, czasem nic nie czuje a czasem mam takie dziwne skurcze jakby jelit (takie odnosze wrażenie, ale może to własnie macica) No i sa dni, że w ogóle nie krwawie.Dziewczyny czy u was mocno boli jak się macica obkurcza?
Dziewczyny czy u was mocno boli jak się macica obkurcza? Bo ja już się zastanawiam czy mi się w ogóle obkurcza, bo ja nic nie czuję, zero bólu
Cytat:
Boshe jak ja nie chce być znowu w ciąży!!!
no ja juz tez prokreacje zakończyłam na Filipie i daj Boże, żeby tak zostało, bo nie chiałabym juz być w ciązy.
mnie bolałao jak skurcze przed porodem .. koszmar
zirafka a skad poznajesz ze to hemoroidy?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 1 gość