Aga26, dzięki za wskazówki co do żelaza i potasu. Poczytam sobie w sieci dziś coś więcej na ten temat. Jeśli można naturalnymi rzeczami sobie pomóc to czemu nie
To super, że o tarczycy nic nie słychać !
ja czuje w brzuchu motylki i widzę jak drga z biciem serduszka mojego maleństwa ,jednak na kopniaki jeszcze za wcześnie
No właśnie wczoraj się tak przyglądałam mojemu brzuszkowi i drga tak śmiesznie... Myślałam, że to od mojego bicia serducha... ale to nie moje
Mój D wczoraj dotykał brzuszka jak ja odpływałam w krainę snu i mówił, że czuł jak dzidzia się rusza !
Ja wiele mogę przegapić, bo sen mam okropnie mocny
Jeśli chodzi o poród, za żadne skarby nie chcę CC chyba, że będę miała ku temu wskazania medyczne no to wiadomo... A są na to szanse, gdyż mam wadę wzroku. Ciśnienie się polepszyło. Ale różnie to bywa. Wierzę, że uda mi się naturalnie
Jak ze znieczuleniem przy porodzie u nas w szpitalach to nie wiem, nie jestem zdecydowana gdzie rodzić. Zastanawiam się czy nie rodzić w szpitalu w którym mój lekarz nie przyjmuje, ale koleżanki tam rodziły i wspominały że zarówno pacjentki mające swoich lekarzy w szpitalu jak i te "z ulicy" jednakowo dobrze były traktowane. A szpital ma bardzo dobrą opinię