nie spadnie, ale musisz mieć pod ręką wszystkoTylko boje sie że dziecko mi z tego spadnie ? A i do jakiego wieku to sie używa?
ja płaciłam za swój 41 zł i ma wymiary 70x50Ale akie standardowe 70cm można na allegro za 40-50zł kupić.
ja płaciłam za swój 41 zł i ma wymiary 70x50Ale akie standardowe 70cm można na allegro za 40-50zł kupić.
ja smaruje wieczorem po kapieli tez tylko raz dziennie pisze niby 2 razy ale jakos rano zapominam. Ja tez kupuję w rossmanie.takim tanim balsamem z Rossmanna, brzuch smaruje, boczki i cyce, raz dziennie, chociaż zalecaja dwa razy.
u mnie tak samo lezy juz na łozeczku, a kupiłam wszytsko pratycznie od tego faceta bo nie dośc że ma tanio to jeszcze jest z tego miasta co ja i odpadła mi przesyłkaJa mam przewijak od tego sprzedawcy co izabelllla123, ten niebieski z huśtawką. Juz sobie leży na łóżeczku.
to jest fakt bardzo praktycznaa raz w gazecie wyczytałam o niej. I wcześniej jak mieszkaliśmy w kawalerce to był dla nas idealny pomysł bo nic miejsca nie zajmuje.
ja to wogóle mam taki rossmanowski balsam, różowe opakowanie.Kocura Bura napisał/a:
takim tanim balsamem z Rossmanna, brzuch smaruje, boczki i cyce, raz dziennie, chociaż zalecaja dwa razy.
ja smaruje wieczorem po kapieli tez tylko raz dziennie pisze niby 2 razy ale jakos rano zapominam. Ja tez kupuję w rossmanie.
uuuu, to niedobrze! Skąd to dziadostwo się tam bierzeDostałam własnie wyniki moczu
fakt, ma tanio i duży asortyment. Myśmy kupowały z siorka i przesyłka tanio wyszła.kupiłam wszytsko pratycznie od tego faceta
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość