aniawlkp86, nie ma zaleznosci. Mi Filip wypije kaszke o 20 i wstanie po 5 a wypije o 22 i chce jesc o 3. To chyba przez te zabki sie wszystko poprzestawialo bo maly tez szedl spac o 22 spal do 6, zjadl i dosypial jeszcze minimum poltorej godz. Fakt ze w dzien nic ale teraz w dzien tez nie spi a z nocami tez kiepsko i to podaje mu juz Camilie. Moze na niego nie dziala
Sliczne dziewczynki
Wieci co, wyszla nam trojka a dwojki ani slychac ani widac ani czuc
markotka, po raz pierwszy dostrzegam zalety elekrozatrzasku w drzwiach. Najpierw ciagle sie klocilam z R ze tego nie chce bo nie raz jak pradu nie bylo to ani wyjsc ani wejsc ale zaleta ze nikt mi bez pukania nie wejdzie
emilia7895,

dla Antosi, duza dziewczynka
Filip tez cos tak bedzie wazyl ale ma szczepienie za tydzien to sie dowiemy co i jak. Mi go juz ciezko nosic
Moje wyniki nie dojechaly wczoraj, moga byc dzis ale moja lekarka dopiero jutro przyjmuje to nawet sie nie pytam o nie bo sie bede stresowac.
Dziewczyny ja przechodze 3 juz nawal pokarmu. Piersi jak kamienie, mleko ciurkiem leci. Filip nie jest dostawiany od prawie 4 m-cy tyle samo tez nie odciagam a to nie chce zaniknac. Mam w domu tabletki ale one podobno poglebiaja stany depresyjne i lepiej ich nie brac. Mam nadzieje ze masazani sobie troche ulze