Ooo a to płaci się dodatkowo?Ja toi nie rozumiem ?Czy w domu rodzic będziesz.
jesli mój gin prowadzący w danym dniu nie bedzie miał dyzuru a chce by był przy porodzie i specjalnie dla mnie przyjedzie to myśle że sie płaci.
Aaa teraz rozumiem o co chodzi.
Nie mam pojęcia ile dać za takie coś. Najlepiej chyba zapytać wprost.
Oj,
szkieletorek Ty najchętniej byś się Olą zajmowała do samego porodu, albo i dłużej. I nie gadaj, że my mamy dzieci, więc roboty mamy więcej, przecież Ty też tak jakbyś miała córcię
No z tym zajmowaniem to chyba fakt bo jak by nie było opiekuję się nią od ponad 3 lat i ona na moich oczach rosła ,uczyła się wszystkiego i jest dla mnie jak córcia .Ciężko mi się tez pogodzić że nie będę jej mieć na co dzień .
No ale ja ja o 16-17 odwożę do domu i mam spokój a wy dzieci macie 24h.
izabella fajnie że z małą wszystko ok. Ładnie rośnie .
a ja dziś 34 tydzień kopnełam
moze
bym postawiła
gratulacje :)
[ Dodano: 24-08-2011, 18:50 ]
My wyszalałymy się w basenie i to bardzo , zadzwonilam po dzieci do cioci by przyjechaly i szalelismy .Mała w 7 niebie była.
Teraz zasypiam na siedzaco ale kurde już za pozno na drzemke bo w nocy nie bede spac.
Mialam dzis cos robic i nic nie zrobiłam. Zła jestem na siebie .
Planowałam po obiedzie dzremke i potem cos porobic ale gosciew przyjechali na kawe wiec posiedzialam z nimi i juz bylo zapono na sen .
Kobietki rany ja nie wiem czy to normalne ale mnie z piersi leci jak z kranu.Ja bym dziecko wykarmiła tym .