u nas też chlapanieKupiłam mu dzisiaj fotelik kąpielowy i zamierzam wykąpać w naszej wannie, bo jak kąpię go w pokoju, to strasznie chlapie![]()

a co to za fotelik?
i chyba dla mnie nawet lepiej bo wiem ile zje i wiem,że się naje bo z cycem to co godzinę do niej latałamAniu, ja też uważam, że mleczka masz mniej przez dokarmianie. Może się też tak stać, że Milenka zupełnie odrzuci cycusia, bo z butli jej lepiej leci
Może dlatego, że teraz masz dwójkę dzieci którymi musisz się zająć i już nie możesz się tak Milence oddawać bezgranicznie jak to było z Hanią. Karmienie z butelki też może być wspaniałą chwilą dla Was obu, najważniejsze jak dziecko i mama są szczęśliwez Hanią byłam bardziej wytrwała w karmieniu piersią a teraz jakoś bardziej chcę szybciej je skończyć
u nas podobnie, przy Poli było zupełnie inaczej, głównie o czas chodzi, ale u nas się z karmieniem normuje, takze nie jest to aż tak uciazliwe, ale powolutku mysle nad wprowadzeniem Liwii mm po kąpieli, ale to za jakiś czas.z Hanią to mogłam cały dzień leżeć i karmić co godzinę bo z nią było podobnie i jakoś mniej obowiązków a teraz ciągle coś jest do zrobienia,Hania też chce się popieścić,już nawet wpadła na pomysł żeby jej też dać cycka do jedzenia
taka plastikowa wyprofilowana wkłada-przynajmniej ja takie cos parę dni temu kupiłam, no i d....a, mała sie rozryczała jak ja wsadziliśmy i od tego czasu płacze w kąpieli, jednak czuje sie pewniej jak sie ja trzyma.a co to za fotelik
racjaa na butli to żadna na tym nie straci
Zgadzam sięa na butli to żadna na tym nie straci
Trzymam kciuki by Mała jak najszybciej się nauczyłaU nas od dziś nauka samodzielnego zasypiania po kąpieli, mała usnęła po dwóch moich wejściach, czyli jakichś 15 min.płaczu jeszcze trochę i bym nie wytrzymała , straszny był ten płacz, zobaczymy jak będzie jutro
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość