My po szczepieniu. Trochę krzyku i wilgotne oczy małego i tyle. Następne szczepienie po 2 maja
a w połowie października na ważenie i mierzenie. Pediatra zachwycona Matim, rozwija się prawidłowo waży 6,9kg i ma 67 cm (urósł 8cm w 6tyg.). pediatra stwierdziła, że ukradnie nam małego i będzie go miała u siebie jako maskotkę, która ją rozśmiesza
Motylku zaglądaj częściej w miarę możliwości.
Emilia Tosia cudeńko, minki rewelacja, uśmiałam się z nich. Mój siostrzeniec też jeździ konno ale trenuje go mamusia
więc jeździ już na dużym koniu. Widzę, że Tosia też ma zabawki przy foteliku. My mamy w foteliku i drugą przy gondoli, młody często do nich gada, jak jak naciągnę by się zwijały to się śmieje w głos.
Ania my mamy w październiku 3 szczepienie i pediatra mówiła, że to ostatnie, następne dopiero po roku
a jakim cudem?
Ten cud to szczepionka skojarzona 6w1 wtedy są tylko 3 dawki do 5. miesiąca, 4 dawka po roku.Przy 5w1 wzw B jest oddzielnie i szczepienie jest w 7 miesiącu. To ile jest wkłuć i kiedy zależy od rodzaju szczepionki, którą szczepicie.
Nowa brawa dla Liwki, oby tak dalej.
Markotka tak smoczki i butelka są pomarańczowe od soku z marchewki.
Aniu dla obu Twoich królewien.
Koroneczka takie gadanie najbardziej wnerwia, a najgorzej jak mówi to ktoś kto nie ma pojęcia ile masz pokarmu.
Nowa, Ania dzięki za odpowiedź w sprawie soków. Ja też pytałam, no i powiedziała mi lekarka by do 6 m-c podawać maks. 50g (ok.40ml), po 6 m-cu można zwiększyć ilość do 100-150g. Podobno to ze względu na to, iż niektóre dzieci reagują biegunką na soki. Mówiła, też że jak mały nie chce papek to podawać różne soki przecierowe.
[ Dodano: 07-09-2011, 19:37 ]
Motylku, jaki Pawełek już duży. Ślicznie wyglądasz.
[ Dodano: 07-09-2011, 19:42 ]
Motylku mogę prosić o namiary na ten ośrodek.