Ale czytania

Franek poszedł do przedszkola a ja sobie jeszcze w piżamie zalegam

Mnie też już zgaga męczy coś strasznego z Frankiem mialam całą ciąże

Mi też sie maży coreczka ale jak bedzie chłopczyk to też bedzie cudownie

- o rany,dziewczyny powiedzonka macie swietnedom nieustającej miesiączki
- moze byc,ja z Andrzejkiem wygladalam super a jak zaszlam w ciaze z Zuzka,tesciowa odrazu mowila,ze bedzie coreczka,bo pryszczata bylama teraz cała buzia w pryszczach i jakiś brązowych plamach wiec może bedzie cipulka
- oj ja tez mialam przed Andrzejkiem takie snywzielam je na rece i chcialam je uspokoic i karmilam go piersia a ono sie wtedy uspokoilo i zasnelo ....... jakie piekne bylo to uczucie
moja kuzynka przed ciaza miala pryszcze .. a jak juz zaszla to buzia jej promieniala i sama gadala ze na bank bedzie chlopak bo tez tak wygladala w pierwszej ciazy ... a z blizniaczkami miala pryszcze ... a tu niespodzianka i kolejna dziewczynkamoze byc,ja z Andrzejkiem wygladalam super a jak zaszlam w ciaze z Zuzka,tesciowa odrazu mowila,ze bedzie coreczka,bo pryszczata bylam![]()
a dziekuje;)Ja wlasnie wstalam i tyle z moich planowTzn wstawilam teraz jedno pranie i zjadlam zupke chinska i popilam cola.... i teraz mam lekkie wyrzuty sumienia ze takie niezdrowe... ale serio tak mi niedobrze po spaniu bylo a w lodowce tylko swiatlo.... Prawie sie shafcilam przy sortowaniu brudnego prania
no wiecie, czegos takiego nie mialam nigdy wczesniej .-)
Powedzcie a macie jakies typy imion. bo ja wczoraj na wykladach przelecialam kalendarz fakt ze szwedzki ale ja lubie 2inne" imiona. zreszta , no tutaj mieszkamy wiec ciezko byloby nazwac dziecko np Macius a potem mecz cie dzieciaku cale zycie![]()
to napisze moje typy na dziewuszke: Napiszcie jesli mozecie ktore brzmi w waszych uszach najladniej (no bo do Pl tez jezdzimy, zeby sie po glowach nie pukali ludzie i mnie paluchami nie pokazywali):
Sonia, Vera, Stella, Lilly, Ella, Isabella, Stina, Melissa, Milla, Nina, Tina.
I chlopcy:
Benjamin, Vincent, Bruno, Simon, Hugo, Hubert, Julian.
Kolejnosc przypadkowa![]()
Nabralam mocy, wiec ruszam tylek![]()
[ Dodano: 08-09-2011, 12:30 ]
Brodzikowa,
Fajne imiona macie dla swoich dzieciaczkow![]()
Caly czas zerkam na 1 stronke i oczekuje listy
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość