heh no ciekawe kto w kolejce następny:)
Mam wiesci od Ini i Piotrusia - zostali jednak w szpitalu,bo wyniki Piotrusia odnosnie zoltaczki sa w granicach normy,wiec musza czekac do jutra,zeby zobaczyc czy beda rosly,wowczas zostana jeszcze na naswietlania Inia pozdrawia i goraco wam kibcuje
niech odpoczywaja pod kontrolą lekarzy i pozdrów ją od nas i niech maluszka ucałuje:*
No ja się dziwię że ona wytrzymała , ja bym nie dała rady .
oj jakbys miała 2 usg i w tym jedno, gdzie można zobaczyć płeć, dała byś radę:):):) Fakt mnie nie zżera ciekawosc w ogóle, jestem ciekawa a i owszem ale nie tak na zabój, że bez tej wiedzy spać nie mogę;) Niebawem się okaże:)
To która następna w kolejce albo która chętna bo Kinia miała troszku do terminu ?
Kinia była po terminie już, przecież miała sporkanie w środę u położnej na masaż szyjki , chyba 3 dni po terminie bax nawet tydzień, nie pamiętam dokłądnie, ja np. będę miała tydzień po terminie masaż robiony - ale mam nadzieję, że nie trzeba będzie.
Powiem wam, że już mam dosć tego czekania z każdym dniem coraz bardziej, zmęczona jestem, dziś już wyjątkowo zmęczona chodzę i zła aż z tego wszystkiego - a pytania "to ty jeszcze nie urodziłaś" mnie dobijają - czy tego do cholery nie widać, a niby co robi ten balon przede mną i czemu wciaz mam jedno dziecko w wózku. heheheh