obiecuję to że jak będzie starszy to tego nie będzie już robił :ico_haha_02:i da mamie się wyspaćczęsto w jako noworodek zasypiał na mnie i tak sobie spaliśmy, żeby mały czuł mamę, no i długo nie bylo trzeba rozpuścił mi się synalek
ja też długo spałam z maluszkami, tzn oni przy cycu i nie uważam żeby to ich rozpieściło. Ale karmiłam piersią, jak by byli na butelce to podejrzewam, że spaliby w łóżeczkach całe noce. Tak to zasypiali w łóżeczku a potem ja zasypiałam przy karmieniu hehe i tak sobie leżeliśmy razem.Cytat:
często w jako noworodek zasypiał na mnie i tak sobie spaliśmy, żeby mały czuł mamę, no i długo nie bylo trzeba rozpuścił mi się synalek
obiecuję to że jak będzie starszy to tego nie będzie już robił i da mamie się wyspać
ja też karmiłam ale jakiś miesiąc odstawiłam między innymi dlatego, że jak był na cycu to już wogóle co godzine mi robił pobudki , więc pomyślałam, że to pewnie to, że mu cyc nie wystarcza, ale na butli jest troszkę lepiej, ale nie tak jak być powinnoAle karmiłam piersią,
nasz też śpi włóżeczki, przynajmniej się staram żeby tam spał jak najdłużej, ale jak już po północce bardzo marudzi to go brałam do siebie, ale od dziś odwykw łóżeczku i mu tam dobrze a rodzice mają czas dla siebie ;)
skoro cie widział że jesteś to i przestał "marudzić"Muszę się pochwaliś, że jak wypil butlę to od rzau go włożyłam do łóżeczka, i widać że się męczył, ale po ok pół godz zasnął, ja byłam obok
Chyba nie ma nic gorszego, niż przyzwyczaić dziecko do łóżka rodzicównawet u lekarza bylam z mała czy cos z nia nie tak i lekarka pow ze takie delikatne iu mamine dzieci sie zdarzają i nic na to nie da sie poradzic, zasugerowala aby z nia spac
anetka607, każde dziecko jest inne i prawie każde z innego powodu nie przesypia nocy w całości... Udaj się z córeczką do poradni zaburzeń snu, bo pediatra niewiele Ci pomoże... Ale zanim się tam udasz, spróbuj przestawić jej łóżeczko w inny kącik mieszkania, albo chociaż odwróć jej spanie w drugą stronę, tzn., tam gdzie do tej pory były nóżki, niech główka spoczywa...poszlam do 2 to mi pow ze to normalne i jej córka nie spała w nocy do 3 lat
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość