no, brawo!!!!!!!!!!!!!!!!ale dzisiaj znowu pobudka dopiero o 5 na mleczko!!!!!!![]()
![]()
![]()
Ancurek, ale dlaczego sie boisz? Wszystko bedzie ok!!!!A ja ide w czwartek na wizyte i też się boję...wczoraj miałam mniejsze mdłości niż w sobote w dziś zaraz po śniadaniu poleciałam do kibelka..tak mnie ciągnęło, ale nie udało się zwymiotować...
- tez je miewam i mimo,ze wiem,ze to TE bole,to panikujePobolewal mnie brzuch (te bole rozpierajace macice)
- buhahahaahahahaahahahaprzyszlej pielegniarki widok blizn to nic takiego, zeby byl spokojny, ja pierdziele
- fajny pajacykPierwszy nabytek
- oj mi sie tez tak kiedys sniloże ojcem dziecka jest inny facet niż mój mąż
- bzdura,sny to poprostu "belkot" mozgu,zarejestrowane w ciagu dnia obrazki ukladaja sie w historyjkiże przeważnie w rzeczywistości jest na odwrót niż w śnie
- nie moznanie wiem jak tutaj?
tak to jest ze niby juz 3 raz sie to przechodzi a za kazdym razem jednak emocje biora gore! Ale ja to zaraz sobie logicznie wytlumacze i jest git!- tez je miewam i mimo,ze wiem,ze to TE bole,to panikuje
Haha, boooziuuu...biniu_s napisał/a:
że ojcem dziecka jest inny facet niż mój mąż
- oj mi sie tez tak kiedys snilo,ze dziecko bylo mojego bylego i musialam do niego wrocic,bo w ciazy bylam
![]()
![]()
![]()
dokladnie, olej to i nic sie nie martwbiniu_s napisał/a:
że przeważnie w rzeczywistości jest na odwrót niż w śnie
- bzdura,sny to poprostu "belkot" mozgu,zarejestrowane w ciagu dnia obrazki ukladaja sie w historyjkiNie martw sie
aaaa, ja tez juz tak chce!!!!Brodzikowa, ale Ty pedzisz,czekaj na nas
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot] i 1 gość