masz na myśli tetrowe pieluchy czy jeszcze coś innego?w ogole sie zastanawiam czy nie przetestowac naturalnych pieluch na tym dziecku....
no to juz mega... taki posplatany z rzeczywistoscia!ja ostatnio mialam sen ... moj t. przychodzi do mnie i mi mowi ze musze isc zosbic sobie zastrzyk w pluca![]()
![]()
a ja sie go pytam po co mi to ... a on mi odpowiada ze to podstawowe badania w ciazy
wiec pisze do was na naobcasach taka oto wiadomosc : Dziewczyny musze zaraz jechac do szpitala bo szczepiosne na pluca
... - i nie moge dokonczyc bo moj t. podchodzi do mnie i mowi ze nie mamy czasu i musimy juz wychodzic
i zaczyna kasowac ta wiadomosc .. a ja zaczelam gadac przez sen ( czesto mi sie to przydaza
) po grecku !!!!!... -" czy mozez mi nie kasowac mojej wiadomosci ... bardzo prosze
![]()
az obudzilam sie i moj t. tez sie obudzil.... rano pytal sie mnieco mi sie snilo i jak mu opowiedzialam co i jak zaczol sie smiac jak glupi
- wiem,na naszych zamnietych tez szalejetak w zasadzie wszystko mozna![]()
- no ja sie tez staramAle ja to zaraz sobie logicznie wytlumacze i jest git!
- taaaa,czytalam o tym,na jesieni jest mama,ktora sie zdecydowala na to,ok. Ale powiem wam,ze mi by sie nie chcialoNo i ZERO chemii na skorze dziecka....
- tu nie moznaale nie wiem czy w ogole linkow nie mozna?
dokładnie, już usuniętyTylko mam prosbe,nie wolno wklejac linkow z allegroJak tylko pojawi sie moderator odpowiedzialny za nasz watek,pewnie usunie go:
ty mnie nie straszDla wszystkich z Was ktore chca dobrej antykoncepcji polecam Mirene, wkladke wewnatrzmaciczna. ale mysle ze Jagoda ma inne zdanieJa mialam miedziana wkladke i jestem w ciazy. No Jagoda tez , haha ale mysle ze statystycznie Mirena i wpadla to przypadek mniejszy niz cwierckobiety na 100.
Ja mialam od marca 2008 roku az do teraz. Podobno moze sie wysunac i zle wtedy lezy i nie chroni. Dlatego trzeba co miesiac te sznureczki sprawdzac. Poza tym teraz zalecaja juz co 3 lata wynienic a tutaj ze za darmo daja to kazali do 5 lat trzymac , moze wiec i ochrona spada....ty mnie nie straszja mam miedzianą wkładkę od roku i na tą chwilę jest ok
A co powiedział Wam lekarz, czemu nie zadziałały? Wysunęły się czy jak?
Na zgage mozna w ciazy RENNIE, ew z naturalnych sposobow migdaly podgryzac, niektorym pomaga szklanka mleka (obniza PH w zoladku)... wiem ze jest sporo trikow ale ja nie pamietam.... Ja wiem ze RENNIE ssalam z Nell w ciazy.Macie dziewczyny jakiś dobry sposób na zgagę i na boląco-piekące sutki? RATUNKU
ja wiem, ze mozna i pewnie nic sie nie stanie nikomu. Ja to bardziej traktuje w kategorii wyzwania. Pozostala dwojka juz duza, samodzielna wiec moge sie "pobawic" w wielorazowki.... A zreszta nie wiem jeszcze, nie zdecydowalam sie do tej pory, moze tez mi sie nie bedzie chcialo....taaaa,czytalam o tym,na jesieni jest mama,ktora sie zdecydowala na to,ok. Ale powiem wam,ze mi by sie nie chcialoBez kitu,moja pupa na tetrze wychowana i wyglada calkiem git,Andrzejka mojego pupa na oryginalnych pampersach i chusteczkach wychowana i jest git,Zuzki nonono na poczatku pampki i chustki oryginalne,pozniej juz tylko tania dada z Biedronki i nie rozni sie niczym od naszych,wiec ja sobie utrudniac nie bede
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Semrush [Bot] i 1 gość