A to ja w hmm który to był tydz ?Chyba 33 tydz ciąży .
To są z wesela fotki oraz po weselu jak zwiedzaliśmy okolice.
Z boku taki brzuszek mam .To było bo bardzo obfitym weekendzie .
Dobra idę ten balon zrobić bo to jest choroba ten komp.
U mnie też tak jest. Tylko moze foto nie oddaje.jak ide idzie mój mega brzuch a potem po pewnym czasie pojawiam sie ja dopiero..
No pamiętam twoje foto nie mów bo zaje.... fajny masz brzusio.ja mam wielgachny bebenek chodz tez zgrabny
Więc może za jakiś czas zaczną być regularne.ja dostalam dosc bolesnych skurczy wykapalam sie szybko glowe umylam i siedze mam nadal skurcze ale sa nieregularne i jeden bolesny drugi mniej , wiec to jeszcze nie to , L wykapal mi malego i pojechal na towar dzis strasznie pozno przyjechali
ale się uśmiałam:D:D dobre, dobrejak mobidik wygladam, to pierwsze jak ide idzie mój mega brzuch a potem po pewnym czasie pojawiam sie ja dopiero..
Kochana ty juz końcówka wiec masz prawo byc zmęczona i nie miec sily na nic.Ja znowu jakaś wyczerpana dzisiaj.
Do tego jeszcze wszyscy mi ciśnienie podnoszą. Codziennie po milion telefonów
\ten temat pewnie wróci zaraz po tym jak się mała urodzi. Bo tak to też były ciągle pytania. Teraz akurat na topie jest poród. Ale zaraz po pewnie znowu się zacznie o tym....Pamietam jak o slub i wesele kazdy sie dopytywal, myslalam ze mnie szlak trafi jasny
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość