Wpadłam chociaż na chwilkę się zameldować puki niunio grzecznie leży obok

No już na cycusiu

U nas wszystko dobrze, Leoś rośnie dziś miał ważenie 3860g

No i to by było a tyle bo kupsko w pieluszce

Wpadnę później a przynajmniej się postaram

a to mnie ucieszylaś.mnie taki ciągły ból brzucha męczył ze 2tyg przed porodem
jak slodziutko, dlatego ja chcę miec wiecej dzieci.Eliza zakochana w braciszku na maxa ciągle całuje, głaszcze, śpiewa mu
Jak mały zapłacze, albo coś mu sie przyśni to pierwsza przy łóżeczku stoi
No to brawa dla niego i dla mamy że tak ładnie dokarmia smerfa.Hej kochane![]()
U nas wszystko dobrze, Leoś rośnie dziś miał ważenie 3860g![]()
No też słyszałam o tym prysznicu w ciepłej ale nie gorącej wodzie .No to oby to to było.Brałam ciepły prysznic bo gdzieś kiedyś wyczytałam że wtedy skurcze przepowiadające przechodzą a porodowe tylko są lżejsze i nie przeszło mi... dalej są... Oby to było to![]()
Teraz czekam na rozwinięcie akcji:)
A wiesz że mam znajomą w Holandii i tam właśnie tak samo robią.Tam jak ona powiedziała o spirytusie to byli bardzo zdziwieni i zakazali.Ona więc niczym nie przemywała i odpadł nie pamiętam ale krócej niż tydz. I mówili że można go moczyć przy kąpieli i tak tez robiła.A powiem Wam, jak to u nas z pępuszkiem.
Otóż, nie robi się nic i to się nazywa pielęgnacja na sucho![]()
I myślisz że jak podjadę tam i będę się dopytywać o listę potrzebnych rzeczy i bym chciała zobaczyć co i jak to będzie bez problemu czy będą na mnie patrzeć jak na głupią??szkieletorek na oddziale zawsze ktoś jest, więc to chyba nie ma znaczenia kiedy podjedziesz.
Kurcze ja się nie znam a masz numer do jakiejś położnej lub lekarza by to telefonicznie skonsultować??Skurcze są dalej. Silne ale wydają mi się nieregularne... Bo raz są tak z 3 razy co 5 minut a później np po 3 albo 7... i nie wiem co mam robić...
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], Semrush [Bot] i 1 gość