Hejo!
Ale popisałyście
Już komputer działa, się okazało, że bateria się popsuła. Dziś K miał czas więc zajrzał do niego, wyjął baterię i masz- działa
Na temat naszej sesji się nie wypowiadam.... bo kurde się znowu wkurze i pokłócę z K. Ten jego znajomy kiedyś pisał, że zdjęcia już prawie obrobione i że jeszcze w tym samym tygodniu możemy się umówić po odbiór i od tego czasu cisza
Nie odbiera telefonów, nie odpowiada na maile...nie wiem czy jakoś utracił te zdjęcia i nie chciał się do tego przyznać! Kurcze tak się na nie cieszyłam, a tu masz....zaraz wyślę mu maila raz jeszcze, bo tak się nie postępuje
Nowa, przepiękne zdjęcia!!!
Markotka, może Krzysiu przyzwyczaił się do nowego mleka i już coraz mniej będzie ulewać. Oby
dobrze, że konto założyłaś, zawsze to lepsze rozwiązanie.
Murchinson, fajny kombinezon!! Mogę zapytać ile zapłąciłaś?Też muszę kupić!
Emilia, w takich lodach może być dużo konserwantów i innych dodatków , niekoniecznie mleko mogło jej zaszkodzić. Maksiowi na szczęście nic nie jest, a jem naprawdę wszystko, nie wiem co bym zrobiła gdybym teraz musiała ograniczać dietę...ale on od początku z brzuszkiem problemów nie miał.
Aniu, zdrówka dla tego Twojego chłopa
A Maksio zjadł dziś pół słoiczka jabłuszka z marchewką z bobovity którą dostałam w paczce i chyba mu smakowało. Nie pluł w każdym razie, ale i nie połechtało go za bardzo, bo zaiteresowanie tym jedzeniem było znikome a i nie płakał jak przestałam mu dawać. Chyba bardziej mu się podobało, że przed nim stałam , wymachiwałam łyżeczką i mówiłam- otwórz buźkę aaaaaa
[ Dodano: 15-09-2011, 17:43 ]
Nowa, każde ćwiczenia na mięśnie brzucha dają efekty, ale to wszystko zależy od Twojego zaangażowania i samozaparcia. 6 weidera jest o tyle fajna, że z góry narzuca liczbę powtórzeń w serii, co czasem jest ponad nasze siły. Układając sobie plan samemu nigdy byśmy nie przekroczyli progu naszych możliwości
Powodzenia