Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

16 wrz 2011, 17:49

hej

u mnie jeszcze 6 dni i tez odlicznko
ale ten czas leci

Aga wozek naprawde super

margolcia
za usg &&&&&&&&&&&&&&

agaa ladny brzus i chyba duzo nie przytylas bo szczuplo wygladasz

u fryzjera nie bylo tak jak mialo byc :ico_olaboga:
tzn nie mam tego co chcialam
fryzjerka robila to pierwszy raz wiec ....
pozatym mam za krotkie wlosy i nie falowane tylko proste
a do takiego typu powinny byc dlugie falowane wlosy :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 wrz 2011, 17:57

u fryzjera nie bylo tak jak mialo byc :ico_olaboga:
tzn nie mam tego co chcialam
tz. nie jesteś zadowolona ??
u mnie jeszcze 6 dni i tez odlicznko
ale ten czas leci
:ico_szoking: :ico_brawa_01: ja mam wrażenie ,ze wam leci szybciej niż mi :ico_oczko:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 wrz 2011, 18:04

:ico_szoking: :ico_brawa_01: ja mam wrażenie ,ze wam leci szybciej niż mi :ico_oczko:
To dobrze, bo tak samo szybko leci nam jak i Tobie :-D ten sam dystans nas dzieli stale hehe

eSKa
4000 - letni staruszek

16 wrz 2011, 18:30

Cześc dziewczynki, ja się melduje że żyje i u nas wszystko w porząsiu :ico_oczko:
Odkąd mężu na wyjeździe to jakoś nie mam czasu na kompa :ico_placzek:
Jak go nie ma to jakoś mam taką chętkę na sprzątanie, porządkowanie i czas mi tak śmiga że szok, chociaż musze z tym przyhamować bo po pracy i dodatkowo moich akcjach domowych to wieczorami brzuchol mi twardnieje :ico_noniewiem:
Widzę że wszystkie szaleją zakupowo :-D , u nas w ciucholandzie w poniedziałek wymienili "kolekcje" na jesienno zimową i od poniedziałku do środy po pracy śmigałam prosto tam, obkupiłam dzieci obecne i przyszłe :-D , czekam co mężu na to jak zobaczy moje łowy bo dla bobaska mamy przecież ciuszki po Olku :ico_oczko: ale same wiecie że ciężko się oprzeć takim malusim słodkim ubrankom i to jeszcze w tak kuszących, szmateksowych cenach :-D

Dziś znowu zapieprz, myślałam że męzu wcześniej zjedzie z tej delegacji ale d..pa, Olek ma jutro urodziny więc całość przygotowań na mojej głowie

W przyszłym tygodniu musze sobie jakoś inaczej czas rozplanować i przynajmniej z pół godzinki wieczorem poświęcić na forum bo normalnie się tu gubie :ico_olaboga:
Z tego co doczytałam to tylko ja i Aga na razie spodziewamy się chłopaków hihi będą mieli wielki wybór wśrod forumowych dziewuszek :ico_brawa_01: :ico_haha_01:

Sciskam was i wasze brzucholki :ico_haha_02: :ico_buziaczki_big:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 wrz 2011, 18:36

Z tego co doczytałam to tylko ja i Aga na razie spodziewamy się chłopaków hihi będą mieli wielki wybór wśrod forumowych dziewuszek :ico_brawa_01: :ico_haha_01:
Ja tam cichą nadzieje mam, że dołączę z moją dzidzią do Waszych męskich maluchów niebawem :-)
Ojj tak zakupy ciuszkowe to nałóg. Ciężko się ograniczyć :-)

Ja dzisiaj wózek umyłam na wszystkie możliwe sposoby. Poprzemieniałam go sobie na gondolę, spacerówkę, nosidełki by opanować składanie i przyznam, że z brzuchem staje się to już męczące :-D Aaa i wczoraj ciążowe dżinsy mi przyszły, dzisiaj w nich śmigałam i naprawdę dużo większą wygodę dają... jeszcze jedne jakieś by się przydały. :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 wrz 2011, 18:38

eSKa, kochana no nareszcie ,już s ę o ciebie martwiłyśmy :ico_sorki:
Olek ma jutro urodziny
wszystkiego naj naj dla Twojego 4 latka :ico_brawa_01: :ico_tort: i zaglądaj do nas częściej :ico_oczko:

agaa22
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

16 wrz 2011, 19:11

Jestem dziewczyny.
Z dzieckiem wszystko ok,serducho bije a to najważniejsze.
Płci nie znamy niestety bo małe było ułożone bokiem,ginka starała sie jak mogła żeby podejrzeć i coś tam w końcu zobaczyła ale pewna nie była, tylko powiedziała tyle że ona tam siusiaka raczej nie widzi ale ręki sobie uciąć nie da, więc czekamy do następnej wizyty.
Mój mąż nie pocieszony jak mu to powiedziałam,ale nadal liczy na syna hihi
A co do wagi to przytyłam aż 2 kilo, normalnie sie przeraziłam bo w sumie myślałam że nie całe kilo a tu aż tyle :ico_olaboga: masakra czyli 4,6 kg do przodu .
Na szczęście badan żadnych w tym miesiącu nie musze robić, glukoze mam za miesiąc
No to chyba tyle

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

16 wrz 2011, 19:43

jadzia po prostu zdalam sobie sprawe ze z moich wlosow to cudo nie wyjdzie
teraz mam wszystkie jednego koloru takie jany braz
a jak urodze to dodam sobie jakies refleksy z wierzchu
bo juz w ciazy nie chce kombinowac

agaa a ty tez bys chciala synka czy ci obojetne?

agaa22
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

16 wrz 2011, 19:59

Beatka- tam gdzies gleboko w sercu chyba bym chciala syna ale jakiegos wielkiego parcia nie mam, co bedzie to bedzie byle by zdrowe

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 wrz 2011, 20:56

ja już u siostry siedzę :ico_haha_02: a mężuś działa w domu :ico_brawa_01: iidę shreka oglądac z dziewczynkami

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”