SANDRUSIA))
Trzy tysiące lat minęło...

19 wrz 2011, 15:54

hej kochane jestem
lekarka zrobila usg mowi ze ciezko okreslic wage malego bo glowka jest zbyt nisko i nie moze zmierzyc :(
pozatym zbadal mnie mowi ze szyjka juz wlasciwie gotowa otwarta na 2 cm i miekka dluga tez na 2cm pyta czy chce juz urodzic ja ze tak i zrobila mi masaz szyjki , ale cos chyba slaby bo nawet mnie nie bolalo za bardzo teraz chodze troche obolala , boli jak na @ no i ona twierdzi ze urodze w ciagu 2 dni max ale ja im tam nie wierze juz , :-D jesli jednak nie urodze to za 10 dni mam wywolanie 29 wrzesnia :ico_olaboga: no to tyle u mnie wybacznie nie doczytalam was kochane ale musze cos zjesc bo padne zaraz :ico_sorki:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 wrz 2011, 16:01

lekarka zrobila usg mowi ze ciezko okreslic wage malego bo glowka jest zbyt nisko i nie moze zmierzyc
pozatym zbadal mnie mowi ze szyjka juz wlasciwie gotowa otwarta na 2 cm i miekka dluga tez na 2cm pyta czy chce juz urodzic ja ze tak i zrobila mi masaz szyjki
no to może faktycznie sie ruszy, zyczę Ci tego z całego serca.

Teraz tak patrze na pierwszą stronę została SANDRUSIA, KWIATUNIO i KARINA a potem moja kolej :ico_szoking: jasny gwint :ico_szoking:
chodze troche obolala , boli jak na @ no i ona twierdzi ze urodze w ciagu 2 dni max ale ja im tam nie wierze juz
skoro znów Cie tak boli ja mam przeczucie ze faktycznie może byc po wszystkim nawet szybciej niż za 2 dni, może jeszcze dziś.

Napisz za jakiś czas czy nadal masz bóle

Szkieletorek czyli chyba dlatego tak się forsujemy praca, bo wszystkie myślimy że daleko w tyle jesteśmy z pracą :-)

szkieletorek

19 wrz 2011, 16:40

szyjka juz wlasciwie gotowa otwarta na 2 cm i miekka dluga tez na 2cm
No super czyli już tuz tuż.
zrobila mi masaz szyjki , no i ona twierdzi ze urodze w ciagu 2 dni
heeh no ja myślę że może nawet szybciej. Zona kuzyna tez miała masaż i położna jej powiedziała że za 2 dni max będzie tulić a ona taa jasne moje koleżanki miały masaż i po 3 dniach nie urodziły, wróciła do domu nastawiona nic nic.Bolało troszkę i leciało z niej ale to po masażu podobno normalne bo się tak poruszało wszystko, ale ból nie ustąpił i tego samego wieczoru jechała na porodówkę i urodziła .
Aha i ona mówi że po tym masażu ciągle chodziła, robiła przysiady, chodziła po schodach , w ciągłym ruchy by to rozruszać jeszcze bardziej .
Tak że kochana informuj nas teraz na bieżąco .
Szkieletorek czyli chyba dlatego tak się forsujemy praca, bo wszystkie myślimy że daleko w tyle jesteśmy z pracą :-)
ehhe czyli że jedna druga chce prześcignąć

[ Dodano: 19-09-2011, 16:57 ]
Poloze sie na chwilke , moze zasnę.

SANDRUSIA))

19 wrz 2011, 17:04

szkieletorek, ja mialam masaz przy Kubie tez w dniu terminu bolalo mnie pozniej tez jak na @ wzielam tabletki w domu i poszlam spac pozniej wstalam umylam okno , wieczorem sie wykapalam i przy kapieli odszedl czop , za godzine dostalam skurczy a za dwie godziny bylam na porodowce ale wtdy ten masaz bolal a teraz nie bylo to zbyt bolesne wiec nie robie sobie nadzieji nawet , ale mam nadzieje ze urodze niebawem mimo wszystko bo oszaleje :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 wrz 2011, 17:28

ja mialam masaz przy Kubie tez w dniu terminu bolalo mnie pozniej tez jak na @ wzielam tabletki w domu i poszlam spac pozniej wstalam umylam okno , wieczorem sie wykapalam i przy kapieli odszedl czop , za godzine dostalam skurczy a za dwie godziny bylam na porodowce ale wtdy ten masaz bolal a teraz nie bylo to zbyt bolesne wiec nie robie sobie nadzieji nawet , ale mam nadzieje ze urodze niebawem mimo wszystko bo oszaleje
może nie koniecznie sam masaż musi boleć, zalezy moze od kolejnej ciązy i połoznej. Zyczę aby sie rozkręciło :ico_sorki:

karina22
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

19 wrz 2011, 17:46

SANDRUSIA)), trzymam kciuki żeby sie wreszcie rozkręciło :ico_sorki:

Ja dziś jak dentka sie czuje :ico_noniewiem: i ciągle wyć mi sie chce :ico_olaboga: te huśtawki nastrojów mnie wykończą :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 wrz 2011, 18:10

Ja dziś jak dentka sie czuje
ja mam dzis to samo ale to chyba tez wina tej paskudnej pogody u nas.
i ciągle wyć mi sie chce
ja dzięki Bogu nie mam tego problemu w ciązy, ale jak mnie ktoś zdenerwuje to zabiję, raczej drazliwa jestem :-)

[ Dodano: 19-09-2011, 19:04 ]
gdzie was wszystkie wywiało :-)

szkieletorek

19 wrz 2011, 19:05

wtdy ten masaz bolal a teraz nie bylo to zbyt bolesne
Oj to chyba też nie ma reguły że musi bolec.
Żona kuzyna nie opisywała by masaż ją bolał.Jak jej powiedziałam co czytałam w necie że to ból to ona powiedziała że nic takiego nie czuła.
A jak teraz się czujesz ? Ból brzucha przeszedł czy nadal jest ?

Ja się zdrzemnęłam godzinkę . Teraz zrobię sobie herbatkę i kanapkę z serem białym polaną miodzikiem i chyba poprasuję.

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 wrz 2011, 19:09

Teraz zrobię sobie herbatkę i kanapkę z serem białym polaną miodzikiem i chyba poprasuję.
siądz już Kochana na tej doopce..... bo przyjade i sam Cie usadzę :-D . Daj sobie chwilę wytchnienia

szkieletorek

19 wrz 2011, 19:09

i ciągle wyć mi sie chce
ja dzięki Bogu nie mam tego problemu w ciązy, ale jak mnie ktoś zdenerwuje to zabiję, raczej drazliwa jestem :-)
Ja też nie mam tego. Słyszałam że niektórzy są bardziej drażliwi nerwowi, że bardzo płaczliwi.A ja nie zapeszając to kłóciłam się z P za całą ciąże chyba 2 albo 3 razy i to nie zbyt poważnie.A płakać to chyba tylko raz. Tak że sama jestem w szoku. Myślę że drażliwa będę teraz bo siedzę w domu, tak to cały czas miałam parce, wstawałam a teraz siedzę w domu i to już mnie denerwuje.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”