cześć
za oknem pochmurno, mam nadzieję, że się rozpogodzi, bo chciałam z Krzysiem iść do mnie do pracy podać nowy nr konta, żeby m wypłaty na to zablokowane nie wysłali. Nocka średnia, ok. 1 i 2:30 mały kręcił się strasznie i stękał, popłakiwał, ale wszystko przez sen, o 4:30 obudził się na jedzenie, bo wczoraj po kąpieli prawie nie zjadł, pospał jeszcze 2h i teraz o 9 zasnął.
wypadki się zdarzają
jaka bystra
Markotka w jestem że jeszcze nie odblokowali Wam tego konta, w kulki chyba sobie lecę że tak długo
i raczej szybko nie odblokują, jak nie zapłacimy 35tys. podatku
Mi się wydaje że to uczulenie było dlatego że za dużo było kleiku ryżowego i kaszki ryżowej a układ pokarmowy jeszcze nie dobrze wykształcony i uczulenie wyszło.
może faktycznie za dużo się tego uzbierało, a jak często dawałaś? Krzysiowi daję kaszkę z jabłkiem albo kleik do mleka wieczorem, ale daję jedno albo drugie, nigdy jednego i drugiego tego samego dnia, jak dostaje kleik wieczorem, to dostaje obiadek ze słoiczka albo jabłuszko, a jak kaszka to najwyżej soczek.
Markotka, współczuję Wam bardzo, kurde ile jeszcze będziecie na odblokowanie tego konta czekać? Jejku co oni sobie wyobrażają? Zostawią ludzi bez środków do życia, ważne, że zaległości pobiorą
no wiesz, w sumie to sami jesteśmy sobie winni, jakbyśmy te mandaty zapłacili na czas, to nie byłoby takiej sytuacji, co jednak nie zmienia faktu, że powinni ściągnąć daną kwotę, a nie blokować wszystkie środki.
Właściciel tej firmy nic nam nie mówiąc wyjechał sobie na 3 tygodnie za granicę
niezły numerant
a może ten jego pracownik weźmie sobie kogoś do pomocy i pójdzie szybciej? Jak zleceniodawcy nie chcą płacić, to jest masakra, bo przecież za coś musimy żyć, trzeba pracownikom zapłacić, opłacić im mieszkania, bo teraz są we Wrocławiu, zapłacić podatek, ZUS...
bo czatowałam na adidasy skórzane na allegro
ja wylicytowałam wczoraj buty nowe za 9,99zł
pięknie dziewczyny zasnęły
u nas nocka beznadziejna, przez katar
współczuję