W polsce również można trafić na niemiecką wersję danego produktu, bo są faktycznie lepsze. Wiesz po czym poznać, że np. proszek został wyprodukowany w Niemczech, a nie w Polsce ? Po kodzie kreskowym, a dokładnie po jego pierwszych cyfrach. 40, 41, 42, 44 zarezerwowane dla towaru wyprodukowanego w NiemczechJa poproszę rodziców jak pojadą na grzyby żeby podjechali do Niemiec i kupili mi proszek i płyn Lovelę
tak powszechne u ciężarnych ,ja wczoraj przez tą wizytę połowę spraw nie załatwiłam bo zapomniałamjestem już i wieci co Wam powiem że skleroza galopująca się u mnie objawiła
ja też ja dopiero przy kolejnej wizycie będę mieć skierowanie bleeeeeKaja, ale Ci zazdroszcę że Ty już jesteś po glukozie
dokładnie u nas na ryneczku przyjeżdża pan z chemia z Niemiec często kupuje proszki do praniaW polsce również można trafić na niemiecką wersję danego produktu
ja spisuję co mam do załatwienia na karteczce, bo tez skleroza mnie męczytak powszechne u ciężarnych ,ja wczoraj przez tą wizytę połowę spraw nie załatwiłam bo zapomniałam
my mamy ten plus ze nam rodzina wszystko wysyla z Niemiec. Miedzy innymi krople sab simplex, proszki, płyny i słodyczedokładnie u nas na ryneczku przyjeżdża pan z chemia z Niemiec często kupuje proszki do prania
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość