fajnieDostałam dzisiaj paczkę z Bebilonu-poradnik, śliniaczek i próbka mleka Bebilon2
no to niezły listonoszPodejrzewam listonosza (już kiedyś tak było)
Milenka w łóżeczku leży,może dzisiaj też sama zaśnie
fajnieDostałam dzisiaj paczkę z Bebilonu-poradnik, śliniaczek i próbka mleka Bebilon2
no to niezły listonoszPodejrzewam listonosza (już kiedyś tak było)
to miał chłopak dzień pełen wrażeń.ciotki w sądzie go wymęczyły, ciekawe kiedy wstanie.
Wyciągali z gazet co fajniejsze dodatki.no to niezły listonoszPodejrzewam listonosza (już kiedyś tak było)
To trzymam kciuki by tak było.Milenka w łóżeczku leży,może dzisiaj też sama zaśnie
ja kiedyś próbki sobie za darmo zamawiałam,taka maniaczka byłam i parę razy przyszła uszkodzona koperta,tak jakby była kilka razy odklejana albo podarta i w końcu ochrzaniłam ludzi na poczcie i listonosza i się skończyło najgorsze,że wygrałam kiedyś żelazko z przyprawami i nie dotarło do mnie,zgłosiłam do gazety i oni wysłali ale co z przesyłką to nie wiedzą ale wysłali mi w zamian blender i przyprawyWyciągali z gazet co fajniejsze dodatki.
mnie też miło zaskoczyliMiło z ich strony.
takczy ta bielizna to Miriale?
to nie do końca jest degradacja, teraz jestem inspektorem a będę sekretarzem-to jest ten sam poziom stanowiskowy tyle, że w różnych wydziałach różnie się nazywa, nie mniej jednak nie będę już miała samodzielnego stanowiska, nie będę sama sobie szefem, tylko będę siedziała w sekretariacie z bandą plotkar i będę na posyłki sędziegoale nie powinni cię zdegradować do niższej funkcji
superMilenka zasnęła sama
Ja, ja, jaja z ktoś chętny?
Polityka prorodzinna -dowcip stulecia. Ja dostała na koniec opiernicz, że powinnam powiedzieć wcześniej o ciąży to by się szefowa nie denerwowała czy mi przedłużą umowę.każą nam rodzić dzieci, a jak nas później załatwiają pracodawcy?
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość