Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 wrz 2011, 11:19

Ja właśnie myślę co by na obiad zrobić. Idę puścić pralkę i ściągnąć pranie ze sznura. Potem sobie pooglądam te maluszkowe ciuszki, sama przyjemność i je posortuję. Wczoraj nie miałam do tego głowy z lenistwa, to się dzisiaj muszę coś rozruszać.

Oglądacie wszystkie "Przepis na życie" jak i ja. Co sądzicie o imieniu Gniewko ? :ico_haha_01: Maluch go grający jest przeuroczy... jeszcze bardziej synuś mi się marzy :-)

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 wrz 2011, 11:25

oglądam dla Ostaszewskiej, uważam, że jest rewelacyjna w tej roli :ico_haha_01:
Oni we dwójkę są mega w swoich rolach :ico_haha_01: Aczkolwiek cały serial mi przypadł bardzo do gustu. Imię okropne !

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

21 wrz 2011, 11:27

mi tez sie nie podobalo imie Gniewko ale wczoraj jak ogladalam to juz sie przyzwyczailam do tego imienia
fajnie Pola powiedziala panie Gniewie :-D
a chlopczyk przesliczny
ciekawe czy ta nitke czerwona na raczce ma zeby go nie zauroczyc?

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 wrz 2011, 11:32

ciekawe czy ta nitke czerwona na raczce ma zeby go nie zauroczyc?
Właśnie ostatnio czytałam o czerwonych kokardkach w wózkach, bo nie wiedziałam o co z tym biega. Nitkę na ręce Gniewka też zauważyłam. Nie wierzę w takie rzeczy jak jakieś zauroczenia dzieci czy coś, nie wiem jak wy.

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

21 wrz 2011, 12:39

Jestem wielka :-D zrobiłam 148 klusek śląskich :-D żeby nie było to pierwszy raz żeby się nie zmęczyć robiłam kluski w dużym pokoju przed tv, siedząc :ico_oczko: teraz jeszcze muszę posprzątać bałagan jaki narobiłam przy kluskach ale do pierwszej mam przerwę :-)
Oglądacie wszystkie "Przepis na życie" jak i ja. Co sądzicie o imieniu Gniewko
takie inne imię ale jakoś mi pasuje do tego chłopczyka :-) A tak na marginesie to w rzeczywistości też ma mało spotykane imię --> Modest :-) To już chyba gniewko mi się bardziej podoba :-)
A co do serialu to tak jak Beatka uwielbiam w nim duet Beatki i Andrzeja :-)
No i możecie się śmiać ale mam słabość do Borysa :-D nie żeby mi sie podobał pod względem fizycznym ale ma coś chłop w sobie :-)

Co do czerwonej wstążeczki to uwierzcie mi mam w rodzinie dziewczynę, która jakieś złe fluidy wysyła :ico_noniewiem: zawsze jak się z nią spotkam to potem to musze odchorować :ico_noniewiem:
I tak jak przy Emilii tak i przy Borysie mam zamiar zastosować czerwoną wstążeczkę z tym że nie na rączce tylko w wózku i nosidełku. Zaczkodzić nie zaszkodzi a może jakieś złe moce przegoni :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 wrz 2011, 13:59

hej dziewczyny ja dopiero teraz dotarłam do kompa bo mi mężu laptopa zabrał i żeruję na kompie dziewczynek teraz

Krzywa cukrowa wyszła mi bardzo dobrze więc mogę dalej wcinać słodkości więc od razu na to konto kupiłam 10dkg kukułek i wcinam

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

21 wrz 2011, 14:46

Kaja, ciesze się że krzywa cukrowa wyszła Ci wporządku :ico_brawa_01:

Wyszło u nas słoneczko i od razu jakoś cieplej się zrobiło :-)

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 wrz 2011, 14:52

Wyszło u nas słoneczko i od razu jakoś cieplej się zrobiło :-)
To podrzuć je i tu do mnie.

Ja skończyłam właśnie przegląd ciuszków i ich układanie w szafce, bo te worki mnie już wkurzały :-) Przynajmniej wiem czego mi brakuje. Część odrzuciłam i powstała z tego cała reklamówka. darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby, ale są po prostu okropne :-)

Zaraz zabieram się za placuszki cukiniowe :ico_sorki:

[ Dodano: 21-09-2011, 15:01 ]
Ale zgaga mnie pali od 2h gdzieś :ico_zly:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 wrz 2011, 15:37

Mad., pisałaś o usg... a chyba kojarze ze miałaś isć na Ligotę do Epione na połówkowe prawda?
tam zwykłe usg kosztuje 50zł a jest wykonywane na tym samym aparacie co te 3D prenatalne za 150zł
moze zadzwoń tam i sie umów? 50zł nie jest to koszt duży ale te usg na prawde jest warte fatygi, tam babka mierzy dziecko dokłądnie i bada każdy narząd wewnętrzny, daje odpis, ja sie czułam jak na prenatalnym troche :ico_oczko:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 wrz 2011, 15:39

Wyszło u nas słoneczko i od razu jakoś cieplej się zrobiło
ja okna wyotwierałam ,pranie na pole wyrzuciłam bo tak przyjemnie teraz jest.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”