[ Dodano: 22-09-2011, 20:13 ]
- o mateczkoja mam dwuczłonowei na dodatek moje panieńskie nazwisko jest dość długie bo ma 10 liter

moje pańieńskie ma 12 liter a razem z nazwiskiem po mężu mam 18 i imię też mam długie Joannaja mam dwuczłonowe i na dodatek moje panieńskie nazwisko jest dość długie bo ma 10 liter
zgadza sieJakis ten nasz watek wyjatkowo mdlosciowy jest, nie? ale to fajnie, bo przynajmniej sie dobrze rozumiemy, tzn nasze samopoczucie....
ja schudłam 5 kg w tych pierwszych tyg do 10 tyg a teraz nabrałam już 3 w ciągu 2 tyg ale ja sie wagą nie martwię i tak sie schudnie po ciąży i tak z Frankiem wsumie nie dużo przytyłam bo 11.5 kg ale to do 8 miesiąca jakbym go donosiła normalnie pewnie wiecej by było i zaraz po porodzie ze 2 kg tylko mi zostaly.[ Dodano: 22-09-2011, 21:54 ]
tak nieśmiało spytam...dziewczyny jak tam z waszą wagą??? Piszecie ze na mdłości jecie...bo ja jestem strasznie zła...ze względu na to ze jem niewiele, unikam słodyczy, wciąz jestem aktywna od rana do nocy a waga cały czas do przodu idzie.... .
oj szkoda ale zda następnym razemwisnia, nie zdała. niestety.
no to żeby tylko nie przyszła a test był poztywny &&&&&&&testuję we wt. do tego czasu tylko bóle jak na @.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 1 gość