Czesc laseczki
my juzw domku, jestem zalamana po wizycie, maly byl taki grzeczny, fajna ta dentystka Polka, fajnie z nim rozmawiala, on jej w gazecie autka pokazywal , nie plakal i yl badrzo grzeczny, w nagrode dostal od niej autko. Okazalo sie, ze maly ma przez te glupie soki co pije przez butelke 10 zabkow do leczenia, cala gora praktycznie i chyba dwie piatki na dole, a reszta dolu jest bardzo ladna. Zaczynamy od pazdziernika, mam nadzieje, ze damy rady, a jak nie bedzie chcial dac zaleczyc, to mam juz w klinice dzieciecej termin zrobiony i tam beda mu leczyc pod narkoza, plakac mi sie chce, takie mial ladne zabki. Juz nie dam mu sokow wiecej. Ale w sumie ona mowia, ze moze pic, ale zevy wypil z kubeczka a nie saczyl przez caly dzien z butelki, to jest najgorsze, bo ten kwas osadza sie na zabkach i jemu wlasnie powyzeralo zabki
elibell, kochana nie chce jej prosic, ja mam ja prosic???? To ona sama powinna powiedziec, spytac czy mamy z kim zostawic Erysia, a z jej strony zreo zainteresowania, ale dzis powiem chyba mezowi co ona powiedziala, niech wie jaka ma troskliwa matke
szkieletorek, kochana pytalas sie jak ERys znosi wizyte u dentysty. My bylismy wlasnie pierwszy raz, przygotowywalam go do tej wizyty, rozmawialam z nim co Pani bedzie robic, ze Erys ma chore zabki i Pani musi zobaczyc i widac, ze to pomoglo, bo nawet nie plakal, byl bardzo dzielny
kwiatunio, jakie fajne wiesci, juz w czwartek bedziesz tulic corcie, no super
zazdroszcze
elibell, na odparzenia to ja polecam LINOMAG u nas sprawdzil sie i bylam z niegio zadowolona, jest super, po sudocremie malemu bylo jeszcze gorzej, po maczce ziemniaczej to samo, a po LINOMAGU na drugi dzien juz bylo lepiej, dwa dni i sladu nie bylo, a mial strasznie odparzona, az do krwi, jedna wielka rana
powiedzieli mi ze dziecko prawdopodobnie sie przygotowuje do porodu stad te gwaltowne ruchy
wez Ty mnie nie strasz, bo moj maly ostatnio naprawde buszuje inaczej niz zawsze, a wczoraj to az sie wystraszylam co on wyrabial, myslalam, ze wyleci mi przez brzuch
[ Dodano: 26-09-2011, 16:38 ]
enie jesienne, ospale i niechętne do współpracy
hehe, no zobaczymy, ktora z nas pazdziernikowych druga w kolejce, jestem bardzo ciekawa