Awatar użytkownika
karo-22
Zrobiłem Magistra z forum!

29 wrz 2011, 20:39

julchik22, no to zostaw obydwa :-D Myślałam, że te portasy są w cenie kombinezonu, ale tak to wzięłaby chyba obydwie rzeczy :-)
My po powrocie od Babci też wyruszamy na poszukiwania kombinezonu :-)

[ Dodano: 29-09-2011, 20:42 ]
Kochana no to masz z głowy ten temat, już nie będą Ci się śniły po nocach kombinezony :ico_oczko:

NICOLA_1985

29 wrz 2011, 20:45

julcia jak ja bym miała kase to bym wzięła oby dwa... ja też będę szukała czegoś w tym stylu dla Krystianka, dla Karoliny mam kombinezon narciarski więc jest mega ciepły :-)

julchik22

29 wrz 2011, 20:48

No właśnie - bo już mam troche dosyć. A o tym żeby zostawić 2 też myślę, bo zawsze w cieplejsze dni,albo juz nawet w listopadzie takie spodenki można włożyć z cieńszą kurtką. Cena kombinezonu jest normalna - większos jest w takiej cenie, a mało fajnych. A cena spodni wygórowana nie jest - w sumie zwykle jeansy np w H&M kosztują ok 70 zł - więc jak na rzecz tego typu to nie jest drogo :-) No i dodatkowo sobie pomyślałam że gdybym w czasie spacerku miałabym tez zrobić zakupy, to jednak w sklepie jest ciepło i dziecie by mi się zgrzało w całościowym kombinezonie, a tu kurteczkę można zdjąć. No a do turlania się w śniegu kombinezon jaknajbardziej :ico_oczko: Zresztą te rzeczy przydadzą mi się kiedyś też dla drugiego dzidziusia :ico_oczko:

NICOLA_1985

29 wrz 2011, 20:48

gozdzik ja wiem , że każda z nas ma jakieś tam niedociągnięcia, a to rozstępy, cellulitis, oponki itp... już się nie użalam.. wiem, że są osoby z gorszymi problemami niz moje , ja być może za dużo narzekam nawet jeśli jest bardzo źle z moim wyglądem to i tak powinnam zamiast narzekać wziąść się za siebie tylko brakuje mi kogoś kto by mi zasadził kopa w d*upę i mnie zmobilizował :ico_oczko:

[ Dodano: 29-09-2011, 22:18 ]
Fotki z urodzinek Karoliny
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

a tu moje dzieci dzień po urodzinkach:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 29-09-2011, 22:23 ]
na zdjęciu 2 i 3 jest moja mama (nie ja :ico_oczko: )
na zdjęciu 5 jest mój tata
a na zdjęciu 6 i 7 jest moja chrzestna (nie ja :ico_oczko: )
żeby nie było :ico_oczko: :-D ja robiła fotki więc mnie na zdjęciach nie ma ale żebyście nie zapomniały jak wyglądam to wklejam fotkę z wesela mojej kuzynki:
Obrazek

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 wrz 2011, 09:14

witam!!!

ja mialam isc rano na badania i zle sie czulam i stwierdzilam ze pojde w poniedzialek. a wczoraj z zuzka o 21 juz spałysmy i wstałysmy pare minut przed 8 lubie takie noce ale to sporadycznie jest

karo-22, a gdzie kupowalas czapke? my z czapkami mamy wielki problem zuzka wszystko sciaga z głowy wiec zostaje nam tylko wiazana a na jesien ma 2 takie sliczne i nie chce nosic.

NICOLA_1985, zdjecia sliczne i ty wygladasz pieknie na weselu. a twoja mama ile ma lat? wyglada na 30 ja mam 23 lata o wadze juz nie wspomne bo mam ponad norme z 10kg grube uda na ktorych pelno rozstepow juz nie wspomne o brzuchu i piersiach

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

30 wrz 2011, 10:16

tak, tak, o tabsach zdecydowaliśmy na 100%. Nie możemy sobie teraz pozwolic na "wpadkę". Chcemy trochę odchowac Tobisia. :-D
Poza tym, chcemy własną kawiarnię otworzyc, ale dopiero po studiach, więc dzidzia i tak nie byłaby w czas.
Jak skonczy mi się @ to się umawiam do gina.

[ Dodano: 30-09-2011, 10:18 ]
Jula, ja bym brała i spodenki i kombinezon. U nas ten zakup dopiero przed nami :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 wrz 2011, 10:31

NICOLA_1985, Super fotki po zdjęciach widać ze imprezka sie udała
Tort rewelacyjny :-)

julchik22

30 wrz 2011, 17:25

Nicola, fajna z Was rodzinka :-) Torcik sama piekłaś? :ico_oczko:

wiśnia, ja też takie nocki uwielbiam, ale u nas też zdarzają się zdecydowanie za rzadko, więc życzę nam ich jaknajwięcej :-)

tibby, kawiarnia to fajna sprawa, ale mnóstwo jest przy tym mankamentów. Wiem bo moi znajomi prowadzili restaurację no i oprócz różnych formalności związanych z sanepidem, us itd. trzeba brać pod uwagę to, że cały Wasz czas będzie tym pochłonięty-w knajpie trzeba być prawie non stop aby zarobić. Ale wierzę że Wam się uda i trzymam za to kciuki :-) A powiedz jeszcze gdzie ma być ta kawiarenka - na Waszym osiedlu czy gdzieś w centrum? Macie już upatrzone miejsce?

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

30 wrz 2011, 18:45

julchik22, chcemy w centrum Poznania. mamy dwa miejsca upatrzone, ale niestety muszę najpierw studia skończyć bo one teraz prawie 400zł biorą nam z pensji... ale na szczęście to już ostatni rok. :ico_sorki:
a tak poza tym, to chcemy piec i sprzedawać cupcake's i do tego kawki właśnie. z możliwościami zamówienia własnych babeczek z własnym projektem.

i jesteśmy przygotowani na wiele papierologii, ale niestety coś za coś.

poza tym, nie chcemy już siedzieć w tym McD, bo nerwowo nie możemy już wyrobić. Coraz gorsza atmosfera, a dla siebie zawsze pracuje się inaczej.
trzeba brać pod uwagę to, że cały Wasz czas będzie tym pochłonięty
no i właśnie tego też m.in. się trochę obawiam, ale jakoś musimy sobie poradzić. na szczęście Tobiś będzie większy za rok, potem już tylko chwila i przedszkole. :ico_sorki: Jakoś się ułoży :ico_sorki:
Póki co chcemy jak najszybciej pospłacać nasze raty i pożyczki wszelkie i wyjść na zero. :ico_sorki:

[ Dodano: 30-09-2011, 18:45 ]
NICOLA_1985, Krystianek jaki fajny chłopak już duży. Ale cały tatuś z niego :ico_haha_01:

NICOLA_1985

30 wrz 2011, 19:31

hej
torta piekła moja mama :-) a ma 43 lata wiec całkiem młoda babcia :ico_oczko:
dziękuję za wszystkie komplementy :-)

mój Misiek już śpi a ja mam trochę sprzątania więc zaraz uciekam

[ Dodano: 01-10-2011, 12:01 ]
a co tu taka cisza?????????
wisnia widzę Cię :-D

Wróć do „Przedszkolaczki”