Witajcie laseczki
my jak pojechalismy o 13.30 to wrocilismy przed 20, bylismy w ZOO potem poszlismy na spacerek po miescie, potem na zamek i cos zjesc o tak zleciala nam niedziela. A pojechalismy 70 km od naszego domu, troche sie balam, bo dzis cos brzuch mnie bolal, strasznie mnie na dole kulo i balam sie, zeby przypadkiem tam nic sie nie zaczelo
Nalazilam sie za wszystkei czasy, juz nie mialam sily przebierac nogami, Erys zaodowolony, tak sie wybiegal, ze padl w domku jak kawka, usnal w 10 minut i sam powiedzial, ze chce juz spac
Ja tez klade sie spac, teraz jakos mnie tak zmulilo, ze
ledwo siedze, tak kimac sie chce
Kocura_Bura, sliczna fotka corci, ladna z niej dziewczynka
gratulacje
Kiedy masz wizyte?
dzieki, we wtorek raniutko, jakos przed 9
dzieki
Pati ja nie rozumiem czemu jej nie powiedziałaś że nie masz z kim dziecka zostawić?? Może jak się pyta o to to czeka aż się zapytasz czy nie zostanie z Erykiem? No bo tak to trochę wygląda
Pati mi się też wydaje, że teściowa czeka żebyś Ją poprosiła by została z Erysiem
ja jej prosic nie bede, przeciez ona dobrze wie, ze nie mamy z kim zostawic malego, to ja mam ja prosic, wedlug mnie to ona sama powinna nas spytac albo zaproponowac, ile razy poruszalam temat a ona nic, druga to by spytala sama
Gratuluję donoszonej ciąży
rowniez dziekuje
jula, rowniez gratuluje 38 tygodnia
SANDRUSIA, fajnie, ze malutki ok, teraz wszyscy musiscie sie przyzwyczaic do nowej roli, nie martw sie, ze nas nie doczytujesz, wazne, ze zagladasz w miare mozliwosci i cos napiszesz