Polećcie jakieś miejsca i ewentualnie hotele? Mam też problem bo na początku chciałam wykupić wycieczkę z Alfą a teraz po negatywnych opiniach w tv sama nie wiem jakie biuro wybrać by odpoczynek nie był czymś koszmarnym. Może polecicie jakieś wyspecjalizowane biuro w wycieczkach do Egiptu. Dzięki. Kisiaczki:*
Wiele osób o tym nie mówi, ale przed wylotem do Egiptu i to jeszcze pierwszy raz człowiek ma w sobie pewną hipnozę blokującą :), ja to samo przeżywałem z żoną, ale rok temu polecieliśmy do Hurghady i wróciliśmy cało. Tak się stało, że przesądziła cena i trafiliśmy na operatora biuro podróży Viva Club Polska, co nas zdziwiło dużo ludzi miało te same warunki te same wygody ale zapłaciło 20% więcej więc źle nie trafiliśmy tym bardziej że biuro nie sprawiało żadnych problemów z kwaterunkiem i transportem oraz obsługą na miejscu pobytu.
Jeżeli chodzi o hotele tak naprawdę w Hurghadzie jest ich masa to zależy co sobie życzysz, jeśli lubisz mieć mnóstwo atrakcji dyskotekę, aquapark, masaże, maseczki i inne dobrocie spa w cenie to wybierz Jungle Aqua Park! Jest super pod tym względem, jeśli kochasz plażę i chcesz się wylegiwać to Sunny days Palma De Mirette znajduje się tuż przy plaży, jednak uwierz w Hurghadzie chce się więcej niż być nad wodą! Powodzenia!