Na siłę nie mam zamiaru go sadzać, tak jak Elizy nie sadzałam przyszedł odpowiedni moment i sama zaczęła

Myślę, że wszystko w tym temacie.
Izabela kochana ale Cię wymęczą

porządnie i już nie będziesz musiała sama wracać

Nikt cie nie gania tylko zapytałyśmy .Dziewczyny mały był posadzony tylko do zdjęcia więc proszę mnie nie ganiać
hehe, no ja właśnie tak pomyślałam, przecież byś krzywdy swojemu dziecku nie zrobiła. A i taki maluszek lubi czasem oglądać świat z innej perspektywy i już trochę siły ma, żeby od razu nie zjechać.Dziewczyny mały był posadzony tylko do zdjęcia więc proszę mnie nie ganiać
Bardzo chętnie bym wysłala do was mamuś paczuszki z kilkoma ciasteczkami bo wcale się nie dziwię że nie macie teraz czasu. Dajcie i mnie kilka dni może kilkanaście i tez nie będe takiego czegos miec bo nie będe miec czasu .Szkieletorek zapomniałam napisać, że ciasteczka cuda podeślij kilka![]()
Ja uwielbiam piec ale chwilowo czasu brak![]()
wiesz po urodzeniu elizki (a przytyłam w ciaży jedyne 10 kilo) miałam straszny napad na ciacha, takie sklepowe, czyli puste kalorie nie wnoszące nic ani mi (oprócz odkładanego się tłuszczu) ani Elizie, no chyba że liczac kolki, bo możliwe że od tego je miała i w rezultacie utytłałam się wiecej jak w ciaży i dlatego teraz mam sporo do zrzucenia bo chciałabym choć do wagi sprzed obydwu ciąż wrócić. a co do ciastek to własnie można własne wypieki i najlepiej z owocami i oczywiście nie za czesto, a chlebek bananowy, to takie ciasto w sumie jak dodasz cukru według uznania to ciacho a bez cukru można i zmasełkiem zjeść pyszne:).A czemu ciasteczek nie wolno ci jeść. Tak raczej nie ma nic takiego co mogłoby dziecku zaszkodzić.
w nocy nadal skurcze miałam, teraz sa słabsze ale są.kochana ale Cię wymęczą mam nadzieję, że się rozkręci
porządnie i już nie będziesz musiała sama wracać
ja nie robilam przez calą ciążę, strasznie późno gin CI kazał zrobićJa jutro rano jadę na krzywą cukrową bleee jak ja tego nie cierpię.Dziwię się że teraz kazał mi to zrobić .Przez całą ciążę nie robiłam i teraz sobie umyślił.
mam nadzieję Kochana.izabella no mówię Ci- jutro Twoj dzień
modle sie by tak bylono to nie ma bata- jutro rodzisz, Iza
dziękuję Ci bardzo, mam nadziję ze rozwarcie się zwiększy i pojdzie szybko.oby ruszyło u ciebie jak u mnie też z centymetrem mnie odesłali i po paru godzinach było 6:)
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość