Tak mnie ochota naszla na tłuczone ziemniaki, pieczona kasznkę i kapustę kiszoną zasmażoana ze skwarkami.
miejmy nadzieję, że twoje krzyki podzialają

co pewnien czas mam skurcze ale delikatniejsze i napór na tyłek i przód. narazie walcze jeszcze ze spotkaniem, a obiadek mam proawie gotowy.Izabella kurcze myslalam ze ty juz w szpitalu bedziesz.A jak teraz sie czujesz?
heheh ma harakterek maluszekKonrad dziekuje za miłe słowa na razie krzykacz z niego straszny, mały terrorysta, bo jak nie śpi ani nie wisi na cycu to drze sie w niebogłosy
slusznie tez nie kojzrze aby sie odzywala.Hej ale Pati się nie odzywa coś / Dziś rano miała mieć wizyte i ktg chyba .
A może mi umknął jej post .
Ciekawe jak u niej może cos ruszyło . Nic nie pisała do was?
ja uwielbiam czipsy w ciązy smakuja mi strasznie. ja na kolacje zrobię sobie sałatke z marchewki i jabłekAha i kupiłam sobie chyba 3 raz w ciązy całej chipsy , wiem że niezdrowe ale postanowiłam że ostatni raz sobie dogodzę bo jak będe karmic to takiego syfu jeśc nie będę. Mąż kupił mi 2 kg jabłek , pyszniutkie .Już 3 zjadłam .Jakąs manie mam teraz z jabłkami ciągle bym je jadla
ja na poczatku maślankę litrami piłam, potem winogrona, teraz pomarańcze i sok z pomarańczyja na początku ciąży wcinalam winogrona potem jabłka i na zimę mandarynki i pomarańcze
popieram Kochana, popieram.Izabela gratulacje 40 tyg no ale juz by wystarczylo .
także smaki w ciązy wcale wg. mnie nie sądzą o tym czy chłopak czy dziewczynka będzie, uwielbiam kwasne a mam córeczkę.Ja na poczatku i tak do połowy ciązy wcinałam kapustę kiszoną i ogórki teraz jakoś mi przeszło.
jestem jestem, nie moglam wczesniej zagladnac, bo prosto od lekarza pojechalam do przedszkola, bo dzisiaj w przedszkolu mieli jakis fest i rodzice byli zaproszeni i kazdy przynosil cos do jedzenia takze wybaczcie za trzymanie w niepewnosciHej ale Pati się nie odzywa coś / Dziś rano miała mieć wizyte i ktg chyba .
alez kochana ja Cie za to nie ganiam tylko po prostu spytalamDziewczyny mały był posadzony tylko do zdjęcia więc proszę mnie nie ganiać![]()
![]()
ja mam to samo, caly czas latam do toalety, bo mysle, ze chce mi sie kupe, a tu nic, noi ciagnie tak na dolenapór na tyłek i przód.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość